Η προϊστορία δείχνει Χ

astria

Το πρωτάθλημα Αυστρίας επιστρέφει στη 2η αγωνιστική! Όχι, δεν έγινε κάποιο τεχνολογικό θαύμα, αλλά έχουμε εξ αναβολής αγώνα.

Η Άλταχ φιλοξενεί την Αντμίρα και θέλει να συνεχίσει την καλή πορεία. Οι νεοφώτιστοι σε τρεις αγώνες καταγράφουν μία νικη, μία ισοπαλία, μία ήττα. Αν κερδίσουν ανεβαίνουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Αντμίρα ακόμη ψάχνεται και τοποθετείται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ακόμη δεν έχει κάνει σεφτέ στις επιτυχίες και μετρά δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η Άλταχ ηττήθηκε το Σάββατο από την ΒΑΚ Πέλετς με 2-1. Το πάλεψε, αλλά δέχτηκε το 2ο γκολ στο 84ο λεπτό. Όπως δείχνει έχει κι άλλα περιθώρια βελτίωσης. Από τον αγώνα με την Αντμίρα θα λείψουν ο Ζεκ (στόπερ). Η Αντμίρα, μετά τη βαριά ήττα της πρεμιέρας (4-1 από την Πέλετς) κάπως αρχίζει να συνέρχεται.  Δύο ισοπαλίες. Μία με τη Ριντ και μία με τη Ραπίντ Βιέννης. Οι απουσίες της είναι περισσότερες, μια και δεν θα αγωνιστούν οι Τοτ (μέσος), Σουλιμάνι (επίθεση).

Κοιτώντας την προϊστορία των δύο, διαπιστώνουμε ότι η ισοπαλία έχει έρθει τέσσερις φορές. Ειδικά στην έδρα της Άλταχ, το Χ εμφανίστηκε στις μισές. Οι οικοδεσπότες δυσκολεύονται κάπως στην επίθεση (2 γκολ), όμως τα πάνε καλύτερα στην άμυνα με παθητικό δύο γκολ. Εκεί υστερούν κάπως οι φιλοξενούμενοι με έξι. Έτσι, λοιπόν, βάσει προϊστορίας το Χ είναι αυτό που κερδίζει την προτίμηση μας. Μάλιστα, δίνει πάνω από 3,30 απόδοση.

Σε ενδιαφέρει