Ματσάρα στην Α’ Σουηδίας

sweder

Οι επιλογές για στοίχημα αρχή της εβδομάδας δεν είναι και πολλές. Η ζέστη και η υγρασία του καλοκαιριού σε ζαλίζουν. Χρειάζεσαι κάτι δυνατό.

Μετά τη θάλασσα, αν γουστάρεις ματσάρες ευρωπαϊκες, έρχεται η Α’ κατηγορία Σουηδίας και το Χάκεν-Έλφσμποργκ. Οι δύο ομάδες ολοκληρώνουν την 18η αγωνιστική σε έναν αγώνα “φωτιά”. Ισοβαθμούν στην 3η θέση με 31 βαθμούς και το τρίποντο της νίκης θα τους διατηρήσει σε τροχιά ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων. 

Η Χάκεν στα δέκα τελευταία ματς μετρά πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η Έλφσμποργκ, πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η προϊστορία, ξεκινώντας από το 1998, με γηπεδούχο τη Χάκεν, δίνει 3-5 για την Έλφσμποργκ και τρεις ισοπαλίες. Η Χάκεν μπροστά στο κοινό της έχει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι στον δρόμο είναι στο 2-3-3. 

Οι οικοδεσπότες δυσκολεύτηκαν αρκετά την προηγούμενη αγωνιστική με τη Νόρκεπινγκ εκτός. Ήρθαν ισόπαλοι (0-0) και τα κενά στην άμυνα ήταν πολλά. Η πίεση για παραμονή στην 3η προνομιούχο θέση αυξάνεται. Η Έλφσμποργκ κέρδισε 1-0 την Ατβίνταμπεργκ και φαίνεται ότι κινείται ανοδικά με 2/2. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και περιμένουμε ντέρμπι.

Μετά απ’ όλα αυτά, το να μην έρθει ισοπαλία το ματς φαίνεται λίγο δύσκολο. Σίγουρα έχει πιθανότητες και ο άσος, όμως το Χ είναι που πρέπει να τιμηθεί. Πληρώνει 3,30 στις περισσότερες εταιρίες.

Σε ενδιαφέρει