Μεγάλο ματς στη Βασιλεία

basel vs zurich

Δύο παιχνίδια φιλοξενεί σήμερα το πρόγραμμα της Ελβετικής ΣούπερΛιγκ. Η πρωταθλήτρια Βασιλεία υποδέχεται την εκπληκτική ως τώρα και αήττητη Ζυρίχη, ενώ η Σεν Γκάλεν λίγο νωρίτερα παίζει στην έδρα της με την Ααράου.

Στις 21:00 γίνεται το ματς της αγωνιστικής, στο «Σεντ Γιάκομπ Παρκ» μεταξύ της πρωταθλήτριας Βασιλείας και της Ζυρίχης που μετράει 4 νίκες σε 4 παιχνίδια. Η ομάδα του Πάολο Σόουζα έχει ήδη 3 νίκες σε 3 παιχνίδια, περνώντας την προηγούμενη εβδομάδα με 2-3 από την δύσκολη έδρα της Τουν. Ο νεοαποκτηθείς Γκάσι σκόραρε πάλι, σκορπίζοντας αισιοδοξία στον πορτογάλο τεχνικό. Εκτός αναμένονται σήμερα ο ανέτοιμος στόπερ Βάλτερ Σάμουελ, και ο Αιγύπτιος φορ Χαμούντι. Στην πλευρά της Ζυρίχης τώρα, η ομάδα έχει κάνει ονειρικό ξεκίνημα σημειώνοντας 4/4 νίκες. Ο Ουρς Μέιερ βλέπει τους παίκτες του να αποδίδουν ωραίο ποδόσφαιρο κερδίζοντας ταυτόχρονα και τα παιχνίδια. Ο επιθετικός Σικαουΐ και ο μεσοεπιθετικός Κιουμέντο έχουν σκοράρει από 3 γκολ στις 4 πρώτες αγωνιστικές δείχνοντας ότι φέτος θα πρωταγωνιστήσουν. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε δύσκολα με 2-1 την Γιούνγκ Μπόις. Εκτός για το σημερινό ματς, ο σταρ της ομάδας Γκαβράνοβιτς, ο επιθετικός Σαντίκου, ο χαφ Κάγεβιτς και ο βασικός αμυντικός Κοχ. Εν κατακλείδι, ονειρικό ξεκίνημα για την ομάδα της Ζυρίχης, όμως απέναντι σε μια υπερπλήρης ομάδα όπως η Βασιλεία θεωρώ πως θα αναδείξει τις αδυναμίες της. Σε κανονικές τιμές ο άσσος, τον βρίσκουμε περίπου στο 1.70. Δευτερεύουσα επιλογή το over 2.5 σε παρόμοιες τιμές στο 1.60 περίπου.

Στο άλλο ματς της ημέρας, δυο ώρες νωρίτερα, η Σεν Γκάλεν υποδέχεται την Ααράου στην «AFC Arena». Η ομάδα του Τζεφ Σαμπέιν βγάζει καλό επιθετικό πρόσωπο στο γήπεδο ως τώρα έχοντας σκοράρει 4 φορές σε 3 ματς. Μια νίκη, 1 ήττα και 1 ισοπαλία το ρεκόρ της, την τελευταία αγωνιστική νίκησε με 2-1 την Λουκέρνη, πραγματοποιώντας ανατροπή στο σκορ. Χωρίς προβλήματα για το σημερινό παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, η Ααράου έχοντας έναν ιδιαίτερα ευνοϊκό πρόγραμμα όπου έδωσε 3 ματς από τα 4 πρώτα εντός έδρας, έχει καταφέρει να συλλέξει 5 βαθμούς. Την Τετάρτη ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με την Βαντούζ (1-1). Δεν υπολογίζονται από τον Σβεν Κριστ, ο χαφ Φέλτσερ, ο φορ Γκάουρακς και ο μεσοεπιθετικός Τζούριτς, άπαντες νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Συνοψίζοντας, μπορεί η Σεν Γκάλεν να μην προσφέρει σιγουριά, αλλά ματς όπως αυτό με την επίσης άστατη Ααράου μπορεί να τα κερδίσει. Σε fair τιμές ο άσσος στο 1.70.

Σε ενδιαφέρει