Ντέρμπι ουραγών

swe

Το πρώτο μέρος της 18ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία Σουηδίας είναι χορταστικό. Μάλιστα, περιλαμβάνει και μεγάλο ματς.

Η Μιάλμπι φιλοξενεί την Έρεμπρο και αναμένεται να πέσουν κορμιά. Οι δυο τους παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό και η νίκη είναι μόνοδρομος. Η ισοπαλία βολεύει κάπως τους φιλοξενούμενους, όμως δεν τους απομακρύνει από την επικίδνυνη ζώνη. Το Χ μοιάζει να είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα, όμως ας μη βιαζόμαστε. 

Η Μιάλμπι σε διάστημα δέκα αγωνιστικών μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Αντίστοιχα, η Έρεμπρο έχει πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η προϊστορία είναι με τη Μιάλμπι, μια και μετρώντας από το 2010 και υπολογίζοντας ότι έχει τον ρόλο του γηπεδούχου, έχει επιτύχει δύο νίκες και ένα ματς ήρθε ισόπαλο. Η Έρεμπρο εκτός έδρας δεν τα πάει καλά. Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τους Ντάλστρεμ (αμυντικός) και Έκενμπεργκ (επιθετικός). Γενικά, το ρόστερ της έχει περιορισμένες λύσεις. Η Έρεμπρο προβληματίζει στο ψηλό παιχνίδι. Εκτός ο αμυντικός Νκίλι. Ο άσος δεν είναι εκτός επιλογών και δίνει πάνω από 2,00.

Το άλλο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό μεταξύ Ατβίνταμπεργκ-Κάλμαρ. Οι οικοδεσπότες φαίνεται ότι δεν θα κινδυνεύσουν, όμως δεν δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν και κάτι άλλο. Αντίθετα, η Κάλμαρ διεκδικεί είσοδο στην πρώτη τριάδα και στην Ευρώπη. Το πρώτο ματς των δύο φέτος ήρθε ισόπαλο (2-2). Η προϊστορία, εκκινώντας από το 1998, δίνει αρκετά δπλά στην Κάλμαρ, ενώ και η ισοπαλία εμφανίζεται συχνά.

Για τους γηπεδούχους, τιμωρημένος είναι ο μέσος Σιέλουντ, εκτός ο μπακ Αλμπέρις και ο μέσος Ζατάρα. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ότι είναι ικανοί για κάτι καλό φέτος. Δεν θα έχουν τον τιμωρημένο Σίλβα Λίμα (μέσος). Παράλληλα, ενέταξαν στο δυναμικό τους τον εξτρέμ Σαντίν από την Κοπεγχάγη.

Σε αυτό το παιχνίδι το 2 έχει περισσότερες πιθανότητες, ενώ δεν αποκλείται να πάμε σε +2,5 γκολ

Σε ενδιαφέρει