Στην Κύπρο το Μακάμπι – Μάριμπορ

Στην Κύπρο το Μακάμπι – Μάριμπορ

Στο ουδέτερο «Αντώνης Παπαδόπουλος» της Λάρνακας θα υποδεχτεί απόψε στις 21:00 η Μακάμπι Τελ Αβίβ την Μάριμπορ στον επαναληπτικό του 1-0 της Σλοβενίας.

Η ομάδα του Όσκαρ Γκαρσία, θα προσπαθήσει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα, στον οποίο αν και δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, εν τούτοις της άφησε μια «πικρή γεύση» καθώς δέχτηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των αναμετρήσεων. Σήμερα αναμένεται να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να κυνηγήσει όσο γρηγορότερα γίνεται το ένα γκολ που θα επαναφέρει την ισορροπία στο ζευγάρι. Σημαντική βοήθεια σε αυτό θα δώσει ο νεοαποκτηθείς Ισραηλινός επιθετικός Μπεν Μπασάτ από την Τουλούζ ο οποίος έκανε το ντεμπούτο στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων.

Από την άλλη μεριά, η Σλοβένικη Μάριμπορ κατάφερε έστω και στο 94 να βάλει το γκολ που τόσο ήθελε στη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι πρωταθλητές Σλοβενίας χωρίς να «βγάλουν μάτια» με την απόδοση τους ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και είχαν κάποιες καλές φάσεις για να ανοίξουν το σκορ. Εν τέλει αυτό συνέβη στο 94ο λεπτό μετά από μια «πολιορκία» διαρκείας και κεφαλιά από τον μεσοεπιθετικό των Σλοβένων, Νταμιάν Μποχάρ. Στο πρωτάθλημα οι «βιολετί» του Άντε Σίμουντζα έχουν ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Δεν αγωνίστηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Μοναδική απουσία αναμένεται αυτή του δεξιού μπακ Άλεξ Μέγιατς.

Εν κατακλείδι, σήμερα η Μακάμπι θα προσπαθήσει να συνεχίσει την παράδοση που την θέλει να σκοράρει στα εντός έδρας παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ(5-3-1 το ρεκόρ της). Από την άλλη πλευρά η Μάριμπορ θα επιδιώξει να μην δεχτεί νωρίς γκολ και δίνοντας χώρους στους Ισραηλινούς να μπορέσει να σκοράρει σε κάποια αντεπίθεση εδραιώνοντας το προβάδισμα της για την πρόκριση. Το γεγονός ότι το παιχνίδι γίνεται σε ουδέτερο γήπεδο είναι σαφώς υπέρ των Σλοβένων. Γι’ αυτό μια λογική επιλογή σε αυτό το παιχνίδι είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο που πληρώνει γύρω στο 2.00.

Σε ενδιαφέρει