Πάντα σταθερή η Σεϊναγιοέν

Πάντα σταθερή η Σεϊναγιοέν

Τέσσερα ματς διεξάγονται σήμερα για την 22η αγωνιστική της Βεϊκαουσλίγκα, με όλα να είναι τόσο ενδιαφέροντα, όσο και δύσκολα.

Στις 18:30 η Σεϊναγιοέν υποδέχεται την Ίντερ Τούρκου. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 3η θέση της βαθμολογίας, Νίκησε 1-0 την Γιάρο στο τελευταίο της ματς έχοντας μόνο 2 φορές στα τελευταία 12 παιχνίδια, και τις 2 από την πρωτοπόρο Ελσίνκι. Στην έδρα της είναι απόλυτα αξιόπιστη ως τώρα έχοντας 6 νίκες σε 9 ματς έχοντας δεχτεί μόλις 2 γκολ (2η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 13 γκολ). Μοναδική απουσία αναμένεται ο βασικός χαφ Ματρόνε λόγω τιμωρίας. Από την πλευρά της, η Ίντερ Τουρκού κατόρθωσε να πάρει ισοπαλία στο τελευταίο της ματς απέναντι στην πρωτοπόρο Ελσίνκι με το εντυπωσιακό 3-3. Κακή εκτός έδρας η Ίντερ έχοντας μόλις 1 νίκη σε 11 παιχνίδια (1-3-7 ο απολογισμός) ενώ δέχεται σχεδόν 2 γκολ ανά παιχνίδι. Στην λίστα των απουσιών υπάρχει ο βασικότατος επιθετικός Σιρμπιλάτζε (20 συμμ. 6 γκολ) και ο αμυντικός Νικάρι. Αναμένεται να επιστρέψουν ο μέσος Ογιάλα και ο αμυντικός Νιμάν. Σε τιμές περίπου στο 2.00 βρίσκεται ο άσσος μια επιλογή που μπορεί πολύ εύκολα να μπει στο «παιχνίδι» μου.

Την ίδια ώρα, η Ροβανιέμι υποδέχεται την Κουόπιο σε ένα εξίσου σημαντικό και δύσκολο αγώνα. Η αντίπαλος του Άστέρα στους προκριματικούς του Γιουρόπα βρίσκεται σε ιδιαίτερα ανοδική πορεία έχοντας 2 ήττες στα τελευταία 9 ματς. Στο προηγούμενο ματς έχασε στις λεπτομέρειες από τη Λάχτι (1-0). Ομάδα που βασίζεται ιδιαίτερα στην άμυνα της έχοντας δεχτεί 19 γκολ(καλύτερες άμυνες έχουν μόνο οι 3 πρώτες ομάδες). Στο σημερινό ματς αναμένεται να απουσιάσουν ο εξτρέμ Ουτάρου και ο χαφ Πένανεν. Από την άλλη, η Κουόπιο προέρχεται από ένα απίστευτο παιχνίδι στην έδρα της Μιλικόσκι όπου έχασε με 5-3. Το περίεργο είναι ότι στο ματς προηγήθηκε, κέρδισε αποβολή και στην συνέχεια δέχτηκε 5 τέρματα. Σε μέτρια κατάσταση τελευταία η ομάδα του Ραγιαμάκι, η οποία έχει δεχτεί 10 γκολ στα τελευταία 6 ματς. Αμφίβολος ο φορ Τσιμπουίκε, ενώ επιστρέφει ο βασικός στόπερ Κόλεϊ. Από αυτό το ματς κρατάω το under 2.5 goal σε τιμές του 1.70 περίπου.

Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής, η Λάχτι ταξιδεύει στην έδρα της Βάασα σε ένα δύσκολο παιχνίδι που περιστρέφεται γύρω από την ισοπαλία. Η ουραγός Χόνκα υποδέχεται την Μάριενχαμ, σε ένα ματς όπου τίθενται αντιμέτωπες οι δυο χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος (35 γκολ παθητικό η Χόνκα, 40 η Μάριενχαμ), άρα δεν υπάρχει εμπιστοσύνη σε κάποια από τις δυο ομάδες. Και τέλος η χειρότερη ομάδα της Κατηγορίας Τούρκου, υποδέχεται την άστατη και ντεφορμέ Γιάρο.

Σε ενδιαφέρει