Φαβορί οι ομάδες της Βιέννης

Φαβορί οι ομάδες της Βιέννης

Με τέσσερα παιχνίδια ξεκινάει σήμερα η 3η αγωνιστική του Αυστριακού πρωταθλήματος. Οι τρεις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος δίνουν αγώνα σήμερα με την πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ να έχει τον επαναληπτικό με την Καραμπάγκ.

Η δεύτερη πέρσι Ραπίντ πηγαίνει στην έδρα της Αντμίρα, ενώ η τρίτη Αούστρια υποδέχεται τη νεοφώτιστη Αλταχ. Στουρμ Γκρατς – Νέουσταντ το άλλο παιχνίδι της ημέρας.

Στην έδρα της Αντμίρα λοιπόν δίνει αγώνα η Ραπίντ Βιέννης με σκοπό να δείξει ότι το 1-6 στην πρεμιέρα απέναντι στην Σάλτσμπουργκ ήταν απλά μια κακή συγκυρία, και η ομάδα παραμένει το φαβορί για τη 2η θέση και φέτος. Στον προηγούμενο αγώνα απέναντι στην Ριντ, έπαιξε ποδόσφαιρο κατοχής και δημιουργίας, έφτιαξε φάσεις και τελικά νίκησε με 1-0. Χωρίς σοβαρά προβλήματα η αποστολή της ομάδας με δύο νέα αποκτήματα, να αναμένονται να δώσουν το παρόν στην 18αδα. Στον αντίποδα, η γηπεδούχος Αντμίρα, δεν έδωσε παιχνίδι την προηγούμενη αγωνιστική καθώς η αναμέτρηση στην μακρινή έδρα της Αλταχ αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών (το ματς θα γίνει στις 13 Αυγούστου). Έτσι, η μόνη εικόνα που έχουμε φέτος από την ομάδα είναι η πρεμιέρα και η βαριά ήττα με 4-1 απέναντι στην Βακ Πέλετς. Απόντες ο μπακ Βίμπερ, οι αναπληρωματικοί φορ Σουλιμάνι και Ζαξ και οι χαφ Τοτ και Σχάνερ. Σε τιμές άνω του 2.00 συναντάμε την νίκη της ομάδας της Βιέννης.

Σε άλλο ματς της ημέρας, η Αούστρια Βιέννης υποδέχεται στην έδρα της, την Αλταχ και κυνηγάει την πρώτη νίκη της στη νέα χρονιά μετά το «στραπάτσο» της προηγούμενης αγωνιστική με την Βακ Πέλετς (ήττα με 4-0). Την πρώτη αγωνιστική, έμεινε στο 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Γκροντιγκ, ισοφαρίζοντας μάλιστα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Έτοιμοι να αντιδράσουν από αυτά τα άσχημα πρώτα αποτελέσματα δηλώνουν από την ομάδα. Τιμωρημένος ο γνωστός μας από το πέρασμα του από την Ελλάδα, στόπερ Σίκοφ. Από την άλλη μεριά, η Αλταχ έχει δώσει ένα ματς ως τώρα, την νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στην Στουρμ Γκρατς με 1-0. Όπως προαναφέραμε, το παιχνίδι με την Αντμίρα αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Νεοφώτιστη ομάδα, πηγαίνει χωρίς ιδιαίτερο άγχος να παίξει στην Βιέννη με την Αούστρια ελπίζοντας σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Σταθερά εκτός ο βασικός στόπερ Ζεκ. Η νίκη της Αούστρια προσφέρεται στις λογικές τιμές του 1.70, και χωρίς να αποτελεί κάποιο ιδιαίτερο «λαβράκι» είναι μια σωστή επιλογή για σήμερα.

Στα άλλα δυο παιχνίδια της ημέρας, η Σάλτσμπουργκ η οποία έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με σπασμένα φρένα ( 2/2 νίκες και 11-1 τέρματα), πηγαίνει να παίξει στην έδρα της Ριντ έχοντας όμως στο μυαλό της τον επαναληπτικό με την Καραμπάγκ, ομάδα από το Καζακσταν. Στο πρώτο παιχνίδι, οι πρωταθλητές βρέθηκαν θύμα έκπληξης και έχασαν με 2-1 εκτός έδρας, άρα υπάρχει σοβαρό άγχος για το μεσοβδόμαδα ματς που ακολουθεί. Το συγκεκριμένο ματς λοιπόν προσφέρεται για αποχή δεδομένων των συνθηκών, καθώς η χαώδης διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων δεν σε βοηθά να σκέφτεσαι την κόντρα. Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η Στουρμ Γκρατς υποδέχεται τη Νέουσταντ σε ένα παιχνίδι που τόσο το σετ των αποδόσεων όσο και η κατάσταση που επικρατεί στις ομάδες με αφήνουν αδιάφορο για κάποια στοιχηματική σκέψη.

Σε ενδιαφέρει