Δέκα με τόνο οι Σπερς

Δέκα με τόνο οι Σπερς

Ο μόνος τρόπος για να έχαναν το 3ο ματς οι Σπερς, ήταν να δώσει εντολή ο Μπαράκ Ομπάμα. Δεν γινόταν αλλιώς. Με 59,4% 2π. και 45,0% στα 3π., ΚΑΜΙΑ ομάδα στον πλανήτη δεν θα ήταν ικανή να τους κερδίσει.

Η εμφάνιση των παικτών του Γκρεγκ Πόποβιτς ξεπέρασε τα συνηθισμένα μπασκετικά επίπεδα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Σημείωσαν 71 πόντους με απίστευτα ποσοστά. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο ESPN βαθμολόγησε τον σύλλογο του Τέξας με Α+. Δηλαδή, 10 με τόνο. Λογικό. 

Πρόσωπο του παιχνιδιού και βασικός παράγοντας στο 2-1 των Σπερς, ο Κάχι Λέοναρντ. Ο 22χρονος φόργουορντ τελείωσε τον αγώνα με 29 πόντους, 10/13 σουτ, 4 ριμπάουντ 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ. Για να καταλάβετε το κατόρθωμα του σημειώστε το εξής: Εγινε ο τρίτος παίκτης από τότε που καθιερώθηκε το τρίπονο σκοράροντας 29 πόντους σε τελικό. Ποιοί είναι οι άλλοι δύο; Μάτζικ Τζόνσον και Κόμπε Μπράιαντ!

Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι οι Χιτ είναι άμοιροι ευθυνών. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έμεινε κάτω από τους μέσους όρους του παρά την προσπάθεια. Σε κάποιες στιγμές ήταν εκτός ελέγχου πληγώνοντας την ομάδα του. Ο Κρις Μπορς φορτώθηκε με φάουλ και στην άμυνα δεν προστάτεψε όσο έπρεπε τη ρακέτα.

Φυσικά, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η σειρά οδεύει σίγουρα στα έξι, μπορεί και στα εφτά ματς. Το επόμενο παιχνίδι είναι και πάλι στην έδρα των Χιτ και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα δούμε σκηνές από βίντεο γκέιμ. Το Μαϊάμι έχει ακόμη τον πρώτο λόγο, αρκεί ο Τζέιμς να συγκρατεί τον εαυτό του και η τριάδα Λιούις, Γουέιντ, Μπος, να τον ακολουθεί. 

Σε ενδιαφέρει