Άσος… παράταση για τους Μπλέιζερς

blazers

Τα πλέι οφ δεν αρχίζουν την ίδια στιγμή για όλους. Μεταφορικά μιλώντας. Τα πλέι οφ δεν τελειώνουν την ίδια στιγμή για όλους. Κυριολεκτικά μιλώντας. Σε αυτό το φραστικό περίγραμμα ερμηνεύεται η θέση δύο ομάδων.

Η διαπίστωση αφορά τους Μαϊάμι Χιτ και τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Οι πρώτοι, μετά την ήττα από τους Μπρούκλιν Νετς (σκορ 2-1), κατάλαβαν ότι δεν θα φτάσουν άκοπα στους τελικούς. Οι δεύτεροι, πρέπει να αρχίσουν να κάνουν σχέδια την επόμενη σεζόν, μια και χάνουν 3-0 από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Το 4ο παιχνίδι, λοιπόν, έχει διαφορετική επίδραση σε αυτά τα ζευγάρια. Και εκεί θα σταθούμε.

Οι Μπρούκλιν Νετς φαίνεται ότι ξύπνησαν το θηρίο. Δεν είχαν κι άλλη επιλογή. Ωστόσο, τώρα οι πρωταθλητές θα ανεβάσουν την ένταση και την πίεση. Αν είχαμε να κάνουμε με ισοδύναμες ομάδες αυτό θα οδηγούσε σε μεγάλες μονομαχίες. Τώρα, οι “φλόγες” βρίσκονται ένα επίπεδο πιο πάνω και δεν νομίζω να αφήσουν τη σειρά να πάει πέρα από τον 5ο αγώνα. Η προϊστορία του 4ου αγώνα με γηπεδούχο τους Νετς, βγαίνει εις βάρος τους. Το Μαϊάμι δεν πρόκειται να αφήσει το Μπρούκλιν να σουτάρει ξανά με τόσο υψηλά ποσοστά όπως στο 3ο ματς. Με χάντικαπ 2,5 πόντους στους Νετς το διπλό αξίζει. Όβερ 187,5 στο σύνολο.

Στο ζευγάρι Πόρτλαντ Μπλέιζερς-Σαν Αντόνιο, το 3-0 υπέρ των Τεξανών έχει ρίξει σε κωματώδη κατάσταση τους Μπλέιζερς. Το 3-0 δεν έχει ανατραπεί ποτέ και η ομάδα του Όρεγκον θα τα δώσει όλα για να αποφύγει τη σκούπα. Βέβαια, δεν αρκεί μόνο η βασική πεντάδα και φυσικά χρειάζεται άμυνα πάνω στα βαριά χαρτιά των Σπερς. Το Πόρτλαντ έχει να ηττηθεί σε 4ο ματς πλέι οφ, στην έδρα του, από τον Μάιο του 2000. Άρα, ο άσος από μόνος του (2,45) πληρώνει καλά.

Σε ενδιαφέρει