Θα κάνει φιέστα στην Τούμπα;

Θα κάνει φιέστα στην Τούμπα;

Στους πίνακες της 28ης αγωνιστικής τη Superlegue δεσπόζει το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Ο δικέφαλος του Βορρά ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον Ατρόμητο και θέλει τη νίκη περισσότερο για το γόητρο και για να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του που πρόκειται να γεμίσουν την Τούμπα. Οι παίχτες του… Γεωργιάδη πλέον – μεσοβδόμαδα ανακοινώθηκε η κοινή συναινεσει λύση του συμβολαίου του Χουμπ Στέφενς – κατάφεραν να μην κερδίσουν κόντρα στον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, παρόλο που είχαν προηγηθεί με 0-2. Στην έδρα τους ωστόσο παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη δυναμικότητα με σκορ 12-1-0 και γκολ 35-5. Εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ έμειναν οι Νίνης, Μάρτενς, Ολίσε, Λίνο, Σπυρόπουλος και Μαντούρο. Επιστρέφει μετά από καιρό ο Μιγκέλ Βίτορ. Οι “ερυθρόλευκοι” ταξιδεύουν στην πιο καυτή έδρα του πρωταθλήματος μετά από την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό, όπου μπορούν να κλειδώσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος (και να μην την κλειδώσουν δεν τρέχει και κάτι). Μακριά από την έδρα τους έχουν σκορ 11-2 κι έχουν δεχτεί μόλις 2 γκολ. Ο Μίτσελ αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς του παίχτες, αφού προέρχονται από συνεχή ματς με Ολυμπιακό και εθνικές ομάδες. Την αποστολή δεν ακολούθησαν οι Σαβιόλα, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μανιάτης και φυσικά ο Ολαϊτάν.

Πιθανές εντεκάδες

ΠΑΟΚ: Γλύκος – Τζαβέλας, Κατσουράνης, Ινσαουράλδε, Κίτσιου – Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο – Σαλπιγγίδης, Στοχ, Αθανασιάδης.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο – Μπονγκ, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου – Σάμαρης, Εντινγκά Μασάντο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ – Σέποβιτς.

Το ματς που κλέβει όμως την παράσταση από πλευράς βαθμολογικού ενδιαφέροντος είναι το Απόλλων Σμύρνης – Πλατανιάς. Εκεί πρόκειται να γίνει πραγματική σφαγή, διότι οι γηπεδούχουν βρίσκονται στο +1 από τους Κρητικούς φιλοξενούμενους, που είναι τρίτοι από το τέλος και κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Οι παίχτες του Λόρι Σάντσεζ προέρχονται από παλληκαρίσια εκτός έδρας ισοπαλία στη Βέροια. Εντός έδρας έχουν σκορ 5-3-6. Από την άλλη ο Πλατανιάς δείχνει ιδιαίτερα αδύναμος μακριά από την Κρήτη, αφού σε 13 αγώνες έχει καταφέρει να πάρει μόλις μια νίκη και 2 ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη γνώρισε την ήττα με 1-2 μέσα στα Χανιά και τώρα πραγματικά καίγεται για βαθμούς.

Τα υπόλοιπα ματς: Ατρόμητος – Πανιώνιος, Πανθρακικός – Εργοτέλης, Λεβαδειακός – Παναιτωλικός.

Σε ενδιαφέρει