Καλεντάρι Χριστουγέννων με Δώρο χωρίς κατάθεση

Καλεντάρι Χριστουγέννων με Δώρο χωρίς κατάθεση

Το ανανεωμένο Καλεντάρι των Χριστουγέννων  του Betshop

Είναι σαν … τον σάκο του Άη – Βασίλη με τα δώρα. Κάτι τέτοιο ετοίμασε και φέτος το απόλυτα εορταστικό Betshop, με το Καλεντάρι των Χριστουγέννων να επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ! Και μάλιστα σε κλίμα καθημερινών δώρων*!

 

Κάθε μέρα έως τις 10/01, έχεις δώρο* σε… φουλ X-mas mood!

Είτε για εκείνους που θέλουν φουλ αθλητική δράση μέσα στη μέρα τους στο Στοίχημα είτε για όσους προτιμούν τα λαμπερά τραπέζια του Live Casino. Για όλους είναι εδώ το Betshop!

Το Καλεντάρι των Χριστουγέννων φροντίζει για κάθε προτίμηση και προσφέρει καθημερινά φοβερές εκπλήξεις και δώρα! Μάλιστα, η αρχή στις 18/12 γίνεται με ένα σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση!

Οι φετινές γιορτές γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακές με το Καλεντάρι που έχει ήδη πάρει θέση στη σελίδα των προσφορών* του Betshop.

Το «καλεντάρι των Χριστουγέννων» είναι πάλι εδώ, φουλ ανανεωμένο με φοβερές προσφορές, δώρα* χωρίς κατάθεση, πάντα με την πιο xmas διάθεση! Τα ανακαλύπτεις καθημερινά έως τις 10/01!

 

Μάθε περισσότερα για το Καλεντάρι των Χριστουγέννων εδώ   |21+

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε υπεύθυνα.

 

 

Σε ενδιαφέρει