Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός

Την επιστροφή του στις νίκες επιδιώκει ο Παναθηναϊκός στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός

Άμεση επιστροφή στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» μετά τα όσα τραγικά έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θέλουν μόνο τη νίκη κόντρα στον τυπικά υποβιβασμένο Απόλλωνα Σμύρνης.

Τα προγνωστικά μου

19:00 | Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός | OVER 2,5 | 2,26

Ανάλυση

Ο Απόλλωνας μετράει αντίστροφα για τη λήξη της φετινής σεζόν εδώ και μεγάλο διάστημα, αλλά εδώ και δύο μέρες είναι και τυπικά στη δεύτερη κατηγορία, τουλάχιστον μέσω των όσων έχουν γίνει εντός αγωνιστικού χώρου. Η χρονιά ήταν θλιβερή για την Ελαφρά Ταξιαρχία και εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα γίνεται ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Στο τελευταίο ματς πριν από τη διακοπή πήγε στο «Κλ. Βικελίδης» για να αντιμετωπίσει τον «καυτό» Άρη και απόλυτα φυσιολογικά με 5-0. Προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ο Βελέντζας, αφού δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει και τίποτα. Δεν χρειάζεται να σημειώσουμε πολλά πράγματα, παρά μόνο ότι έχει τη χειρότερη επίθεση (10) και τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος (45).

Η διακοπή για τον Παναθηναϊκό ήρθε μάλλον την κατάλληλη στιγμή. Ήττα από τον Πανιώνιο, ήττα από τον ΠΑΟΚ, ισοπαλία με την ΑΕΚ και ένα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό που διεκόπη ενώ έχανε 1-0 και του έφερε και αφαίρεση τριών βαθμών λόγω επεισοδίων. Πολύ δύσκολη η χρονική συγκυρία για τους «πράσινους», που ήθελαν να πέσουν οι τόνοι αναφορικά με ό,τι συμβαίνει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Τελευταία νίκη του ήταν στις 16/2 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης μέσα στο ΟΑΚΑ και τώρα είναι η τέλεια συγκυρία για να επιστρέψουν στα τρίποντα. Για βαθμολογικούς στόχους πλέον ούτε λόγος, αφού είχε ήδη μείνει μακριά από τον Άρη και η αφαίρεση βαθμών «έδεσε» το… γλυκό. Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει στα πλάνα του για την αναμέτρηση της Ριζούπολης τους τραυματίες Γιάννη Μπουζούκη και Φάνη Μαυρομμάτη, όπως βέβαια και τον τιμωρημένο Ματίας Γιόχανσον, αλλά και τον Κάτσε.

Εκτίμηση

Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει και κόντρα στον Απόλλωνα μπορεί να βγάλει το… άχτι του. Πάμε στο OVER 2,5.

Σε ενδιαφέρει