Ρέθυμνο – Ολυμπιακός

Ο καταρρακωμένος ψυχολογικά Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Ρεθύμνου μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις.
Ρέθυμνο – Ολυμπιακός

Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στη Euroleague, επιστρέφει στις υποχρεώσεις του για την Betshop Basket League.

Εκτός έδρας δοκιμασία κόντρα στο Ρέθυμνο και η επιδίωξή του είναι να μην προσθέσει έξτρα προβλήματα στο κεφάλι του.

Τα προγνωστικά μου

16:45 | Ρέθυμνο – Ολυμπιακός | 2 (-16,5) | 1,91

Ανάλυση

Η ελεύθερη πτώση του Ρεθύμνου συνεχίζεται και κατά πάσα πιθανότητα τα πλάνα για τη νέα σεζόν στην Α2 πρέπει ήδη να έχουν καταστρωθεί. Παρά το γεγονός ότι τρία τελευταία ματς παρουσιάζεται πολύ ανταγωνιστικό, του λείπουν οι λεπτομέρειες που σε αυτό το επίπεδο κάνουν τη διαφορά και έτσι θεωρείται δεδομένο, αν δεν συμβεί κάτι συνταρακτικό, ότι θα υποβιβαστεί. Στο τελευταίο ματς φιλοξενήθηκε από τον Χολαργό, πάλεψε πάρα πολύ το ματς και ίσως περισσότερο από τις πραγματικές της δυνατότητες, αλλά τελικά το κοντέρ κατέγραψε ακόμα μία ήττα με 66-61. Συνολική επίδοση στο φετινό πρωτάθλημα 3-17, διαθέτοντας μακράν τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Από το κακό στο χειρότερο ο βαριά άρρωστος Ολυμπιακός. Είχε την ευτυχή συγκυρία να έχει δύο σερί ματς εντός έδρας στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Euroleague, αλλά η Ζαλγκίρις του… έκλεισε και φέτος το σπίτι. Παρά το γεγονός ότι στην 3η περίοδο οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν μέχρι και με 11 πόντους, αλλά τότε έσβησαν, τους κυρίευσε το άγχος και τελικά ηττήθηκαν από την καλή «μηχανή» του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Μέσα σε όλα, έμαθε ότι πλέον δεν μπορεί να υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν τον Βασίλη Σπανούλη. Γενικότερα, δεν φαίνεται φως στο… τούνελ, με τους Πειραιώτες να βιώνουν την πιο δύσκολη περίοδο τα τελευταία χρόνια. Στο Ρέθυμνο θα ταξιδέψει και χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη, που είναι άρρωστος και στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις έπαιξε με πυρετό.

Εκτίμηση

Σε όποια κατάσταση και να είναι ο Ολυμπιακός, η διαφορά με το Ρέθυμνο είναι χαώδης. Οπότε πάμε με το διπλό με -16,5.

Σε ενδιαφέρει