Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Στουτγάρδη

Τρελαίνει κόσμο η Άιντραχτ φέτος, έχοντας βάλει πλώρη για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Στουτγάρδη

Την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει σήμερα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδεχόμενη τη Στουτγάρδη στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Bundesliga στη Γερμανία.

Τα προγνωστικά μου

19:00 | Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Στουτγάρδη | OVER 3,5 | 2,30

Ανάλυση

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Η ομάδα του Άντι Χίτερ προέρχεται από το 1-0 επί της Νυρεμβέργης και αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη της, η οποία την έφερε στην πέμπτη θέση και το -1 από την τετράδα. Σήμερα, λοιπόν, οι γηπεδούχοι μπορούν να εκμεταλλευτούν την χθεσινή ήττα της Γκλάντμπαχ και με ένα νέο τρίποντο να περάσουν αυτοί στην τέταρτη θέση, ενώ θα θέσουν… υποψηφιότητα και για την τρίτη! Πραγματικά απίστευτα πράγματα για το σύλλογο, ο οποίος διανύει την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του μαζί με εκείνες το 1975 και το 1993! Στα αγωνιστικά, επιστρέφει λογικά ο αμυντικός και αρχηγός Άμπραχαμ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του μέσου Γκατσίνοβιτς.

Από την άλλη μεριά, η Στουτγάρδη έμεινε στο 1-1 απέναντι στη Χοφενχάιμ στο τοπικό ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής. Αρκετά καλή εμφάνιση από τους Σουηβούς και το γκολ πέτυχε ο Τσούμπερ, ο οποίος είναι δανεικός από τη Χοφενχάιμ. Το άσχημο για την ομάδα του Βάιντσιρλ είναι πως έχει νικήσει μόλις μία φορά στα τελευταία 11 ματς, έχοντας μείνει τρίτη από το τέλος. Όμως ακόμα ο δρόμος είναι μακρύς και σήμερα πάει στη Φρανκφούρτη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στο αγωνιστικό σκέλος, Αγωνιστικά τιμωρημένος είναι ο μέσος Ασκασίμπαρ και αυτή είναι η πιο σημαντική απουσία για τους φιλοξενούμενους.

Πιθανές ενδεκάδες

Άιντραχτ Φρανκφούρτης
(3-4-3)

Τραπ
Χίντερεγκερ
Χασέμπε
Εν’ Ντικά
Ντα Κόστα
Κόστιτς
Ρόντε
Φερνάντες
Ρέμπιτς
Αλέ
Γιόβιτς

Στουτγάρδη
(3-4-3)

Τσίλερ
Κάμπακ
Παβάρ
Κεμπφ
Μπεκ
Γκέντνερ
Κάστρο
Ινσούα
Έσβαϊν
Τσούμπερ
Γκόμες

Εκτίμηση

Μέχρι και τη διακοπή, η Άιντραχτ δεν παιζόταν με τίποτα. Σήμερα, μένει να δούμε να θα συνεχίσει. Δεν ακουμπάω τον άσο, αλλά θα πάω με τα πολλά γκολ. OVER 3,5

Σε ενδιαφέρει