Ρεάλ Μαδρίτης – Ουέσκα

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην ουραγό του πρωταθλήματος, Ουέσκα
Ρεάλ Μαδρίτης – Ουέσκα

Με εύκολη αποστολή αρχίζουν εκ νέου οι υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα του Ζιντάν υποδέχεται την Ουέσκα, που παραμένει σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και μένει να φανεί σε ποιους θα δώσει απόψε την ευκαιρία ο Γάλλος προπονητής.

Τα προγνωστικά μου

21:45 | Ρεάλ Μαδρίτης – Ουέσκα | OVER 3,5 | 1,70

Ανάλυση

Σε μία σεζόν που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει πια άλλους στόχους, όλο το ενδιαφέρον έχει εστιαστεί στις επιλογές που θα κάνει από εδώ και πέρα ο Ζινεντίν Ζιντάν και όπως πάντα στις μεταγραφές του καλοκαιριού. Στην επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξένησε τη Θέλτα και επικράτησε 2-0, με τους Μαρσέλο και Ίσκο να επιστρέφουν στις επιλογές της «βασίλισσας», αφού ο Σολάρι τους είχε τελειώσει. Ο Ισπανός χαφ, μάλιστα, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 62’, δικαιώνοντας τον Γάλλο προπονητή. Όπως αναφέραμε, πάντως, το αγωνιστικό έχει περάσει σε εντελώς δεύτερη μοίρα, με τον ισπανικό Τύπου να ασχολείται μόνο με μεταγραφές, καθώς και η ίδια η Ρεάλ έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Μιλιτάο, από την Πόρτο. Εκτός αποστολής είτε λόγω τραυματισμού, είτε για λόγους ξεκούρασης οι Καρβαχάλ, Βινίσιους, Κουρτουά, Βαράν, Μόντριτς, Κρόος, Ασένσιο.

Έτσι όπως εξελίχθηκε ο πρώτος γύρος για την Ουέσκα ήταν δεδομένος ο υποβιβασμός της και ως εκ τούτου απομένει μόνο το τυπικό της υπόθεσης. Παραμένει τελευταία με 22 βαθμούς και η παραμονή απέχει 7 βαθμούς, έχοντας μπροστά της πολύ πιο δυνατές ομάδες από την ίδια όπως η Θέλτα και η Βιγιαρεάλ. Προέρχεται από συνεχόμενες ήττες, η μία από τη Χετάφε (2-1) και η άλλη από την Αλαβές (1-3), αποτελέσματα τα οποία πέταξαν στα… σκουπίδια τη σπουδαία νίκη που είχε πετύχει επί της Σεβίλλης. Μετά το ματς με τη Ρεάλ, αντιμετωπίζει στην έδρα της τη Θέλτα και κατόπιν εκτός έδρας τη Λεβάντε, οπότε αν καταφέρει να κάνει σε αυτά τα δύο παιχνίδια, μόνο τότε θα έχει κάποιες ελπίδες.

Πιθανές ενδεκάδες

Ρεάλ Μαδρίτης

(4 – 3 – 3)

Νάβας

Οντριοθόλα

Σέρχιο Ράμος

Νάτσο

Ρεγκιλόν (Μαρσέλο)

Θεμπάγιος

Κασεμίρο

Ίσκο

Λούκας

Μπενζεμά

Μπέιλ

Ουέσκα

(3 – 4 – 2 – 1)

Σανταμαρία

Ετσέιτα

Μαντοβάνι

Ντιέγκεθ

Πουλίδο

Ερέρα

Ριβέρα

Γκαλάν

Αβιλά

Γκόμεθ

Γκαγέγο

Εκτίμηση

Η Ρεάλ είναι πλέον σε μία φάση ώστε αυτοί που ξέρουν ότι θα μείνουν το καλοκαίρι να παίζουν για τον προπονητή τους, αφού στόχοι δεν υπάρχουν. Πάμε με το Over 3,5.

Σε ενδιαφέρει