Μπριζ – Γάνδη

Ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική στη διαδικασία των play – offs για τον πρωταθλητή στο Βέλγιο.
brugge gent

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπριζ και τη Γάνδη ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική για τα play-offs του πρωταθλητή στο Βέλγιο.

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη ώστε να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή, που μετά τη χθεσινή επικράτηση της Γκενκ απέχει αυτή τη στιγμή 7 βαθμούς.

Τα προγνωστικά μου

19:00 | Κλαμπ Μπριζ – Γάνδη | 1 | 1,90

Ανάλυση

Δεν είχε κακή παρουσία στο πρωτάθλημα η Μπριζ, αλλά από κάποιο σημείο και μετά έδειχνε άπειρη ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί τις υποχρεώσεις που είχε ταυτόχρονα σε Τσάμπιονς Λιγκ και κατόπιν στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό αποδείχθηκε από κάποιες γκέλες που έκανε εκτός προγράμματος, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στο – 7 από την Γκενκ και λογικά αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλο αουτσάιντερ για την κατάκτηση του τίτλου. Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μουσκρόν (1-2), γεγονός που την άφησε πίσω από την πρωτοπόρο με μεγαλύτερη διαφορά από ό,τι θα περίμενε και η ίδια, γεγονός που της έχει φέρει μεγάλη πίεση, αφού απαγορεύεται το λάθος, ειδικότερα όταν η Γκενκ νικάει. Στα τελευταία 6 ματς μετρά 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ εν όψει του αποψινού έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα, καθώς εκτός είναι οι σέντερ μπακ, Πουλέν και Μίτροβιτς, οι μπακ-χαφ Βλίετινκ και Μάτα και ο αμυντικός χαφ, Νακάμπα.

Το κάζο έστω και στο τέλος της κανονικής σεζόν γλίτωσε η Γάνδη. Με τέσσερις σερί νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να μπει στα πλέι-οφ και τώρα θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, αρκεί να έχει ανάλογη απόδοση. Το τελευταίο ματς ήταν ένας εκτός έδρας «τελικός» κόντρα στη Σεντ Τρούιντεν για το ποιος θα πάρει τη θέση για τα play-offs και τελικά επικράτησε 2-0, δείχνοντας ότι πράγματι ήταν σε καλή κατάσταση στη δεδομένη χρονική συγκυρία. Στόχος, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, είναι η 4η θέση, χαρακτηρίζοντας φαβορί για την 3άδα, κατά σειράς τις Γκενκ, Μπριζ, Άντερλεχτ. Πολύ θετικό νέο το γεγονός ότι δεν έχει να καλύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Εκτίμηση

Μετά τη χθεσινή νίκη της Γκενκ, η Μπριζ δεν έχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Απόλυτα στα μέτρα της το ματς με τη Γάνδη. Πάμε με τον άσο.

Σε ενδιαφέρει