Περιστέρι – Παναθηναϊκός

Αντίδραση μετά την ήττα-σοκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Περιστέρι, σε ματς κεκλεισμένων των θυρών.
peristeri panathinaikos

Πίσω του θέλει να αφήσει ο Παναθηναϊκός την ήττα-σοκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης και για αρχή πρέπει να αποφύγει τα απρόοπτα στο Περιστέρι.

Σε ματς κεκλεισμένων των θυρών στοχεύει σε ακόμα ένα βήμα ώστε να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα την 1η θέση της κανονικής περιόδου.

Τα προγνωστικά μου

17:00 | Περιστέρι – Παναθηναϊκός | OVER 156,5 | 1,93

Ανάλυση

Σαν να μην πήγε ποτέ στο Λαύριο το Περιστέρι ή πιο σωστά πήγε, αλλά μόνο για την εκδρομή. Ήττα με κάτω τα χέρια για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, που πιθανότατα πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση της φετινής σεζόν και απολύτως δίκαια έχασε με 83-55. Η διαφορά ήταν σε… υποφερτά επίπεδα μέχρι τα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου, αλλά μετά ακολούθησε η απόλυτη κατηφόρα. Κάπως έτσι, ο στόχος της 5ης θέσης απομακρύνεται, καθώς εκτός από το ότι ο ΠΑΟΚ έχει πιο ευνοϊκό πρόγραμμα, έχει και το +14 από το ματς στην Πυλαία. Γενικότερα, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, μόνο κόντρα στον Άρη έκανε καλή και πειστική εμφάνιση. Το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω των επεισοδίων στο παιχνίδι με τον Άρη.

Απίστευτη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε το προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ακόμα και με 19 πόντους, με ένα buzzer-beater του Ρούντι Φερνάντεθ περίπου από τα 9 μέτρα ηττήθηκε με 74-73. Έχασε την ευκαιρία για ένα υψηλότερο πλασάρισμα στην 8άδα, αλλά δεν τα βάφει και μαύρα, αφού με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της Μπουντούτσνοστ προκρίνεται, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα άλλα αποτελέσματα. Τώρα επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα και το τεστ κόντρα στο Περιστέρι, προσφέρεται για μια πολύ δυνατή προπόνηση, καθώς το γεγονός ότι είναι κεκλεισμένων των θυρών, αφαιρεί και τις λίγες ελπίδες που είχαν θεωρητικά οι γηπεδούχοι. Ειδικότερα, τη δεδομένη χρονική συγκυρία η διαφορά των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη.

Εκτίμηση

Και η φιλοσοφία του Περιστερίου και του Παναθηναϊκού ευνοούν σε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Over 156,5

Σε ενδιαφέρει