Χοφενχάιμ – Μπάγερ Λεβερκούζεν

Δυνατή μάχη για την εξάδα της Μπουντεσλίγκα.
Hoffenheim Leverkusen

Με την αναμέτρηση Χοφενχάιμ – Μπάγερ Λεβερκούζεν ανοίγει η 27η αγωνιστική της Mπουντεσλίγκα στη Γερμανία. Τέσσερις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, οι οποίες κυνηγούν μία θέση στην εξάδα. Το… πάνω χέρι για την ώρα το έχουν οι «ασπιρίνες».

Τα προγνωστικά μου

21:30 | Χοφενχάιμ – Μπάγερ Λεβερκούζεν | UNDER 3,5 | 1,85

Ανάλυση

Από την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 στην Στουτγκάρδη προέρχεται η Χοφενχάιμ, μη μπορώντας να συνεχίσει το νικηφόρο σερί μετά το 2-1 επί της Νυρεμβέργης. Το σκορ άνοιξε στο 42′ ο Κράμαριτς για τους φιλοξενούμενους, όμως στο 66′ δέχτηκαν την ισοφάριση και μέχρι το τέλος δεν υπήρξε κάποια αντίδραση. Με το βαθμό που κατέκτησε η ομάδα του Νάγκελσμαν έφτασε τους 38 και βρίσκεται στο -4 από τη σημερινή της αντίπαλο, η οποία είναι ακριβώς στην έκτη θέση. Σκληρή αναμένεται η μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αφού αν βγάλουμε έξω Μπάγερν και Ντόρτμουντ, τότε βλέπουμε πως 7 ομάδες παλεύουν για τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν σε Τσάμπιονς Λιγκ (3η – 4η)και Γιουρόπα Λιγκ (5η – 6η). Στα αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι ο Σουλτζ και κατά πάσα πιθανότητα τη θέση του στο αριστερό φτερό θα πάρει ο Μπρένετ, ενώ τραυματίες είναι οι Ρουπρ, Γκάιγκερ και Νέλσον. Τζοέλιντον και Κράμαριτς θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο των γηπεδούχων.

Από την άλλη μεριά, η Μπάγερ Λεβερκούζεν γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-3 από τη Βέρντερ Βρέμης, ένα αποτέλεσμα… πισογύρισμα σε σχέση με τις δύο περασμένες αγωνιστικές που συνοδεύτηκαν από ισάριθμες νίκες. Μέχρι το 37′ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν μπροστά με 0-2, στο 75′ οι «ασπιρίνες» μείωσαν με τον Μπέιλι, όμως στο 95′ δέχτηκαν και τρίτο τέρμα που σφράγισε την ήττα τους. Πλέον, η ομάδα του Μπος βρίσκεται στην έκτη θέση και θα δώσει τεράστια μάχη όχι μόνο για να κρατηθεί εκεί, αλλά και μήπως προλάβει την τετράδα που απέχει πέντε βαθμούς. Στο αγωνιστικό μέρος, διαθέσιμος είναι ξανά ο Λαρς Μπέντερ που θα ξεκινήσει βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Βάισερ πιθανότατα να ξεκινάει στο αριστερό, αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Βέντελ. Επίσης, ο Μπαουμγκάρτλινγκερ αναμένεται να αντικαταστήσει στην αρχική ενδεκάδα τον αμυντικό μέσο Αρανκίς, ο οποίος επιστρέφει από τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα Πέμπτη βράδυ.

Πιθανές ενδεκάδες

Χοφενχάιμ
(3-5-2)

Μπάουμαν
Μπίσακσιτς
Βογκτ
Πος
Καντεράμπεκ
Ντεμιρμπάι
Γκρίλιτσχ
Αμίρι
Μπρένετ
Κράμαριτς
Τζοέλιντον

Μπάγερ Λεβερκούζεν
(4-3-3)

Χραντέκι
Μπέντερ
Ταχ
Μπέντερ
Βάιζερ
Χάβερτς
Μπαουμγκάρτλινγκερ
Μπραντ
Μπελαράμπι
Φόλαντ
Μπέιλι

Εκτίμηση

Οι επιθέσεις… φωτιά είναι που χαρακτηρίζουν τις δύο ομάδες, όμως το γεγονός ότι επιστρέφουν από διακοπή εθνικών, αλλά και το ότι η κρισιμότητα του ματς είναι μεγάλη, τότε έχει νόημα να κυνηγήσουμε σε πολύ καλή τιμή το UNDER 3,5.

Σε ενδιαφέρει