Κρουζέιρο – Ντεπορτίβο Λάρα

Η Κρουζέιρο φιλοξενεί την Ντεπορτίβο Λάρα για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Κόπα Λιμπερταδόρες.
Cruzeiro

Δράση για το Κόπα Λιμπερταδόρς στη Λατινική Αμερική.

Η Κρουζέιρο από τη Βραζιλία υποδέχεται την Ντεπορτίβο Λάρα από τη Βενεζουέλα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Το παιχνίδι είχε αρχικά οριστεί για τις 13/3, αλλά λόγω αδυναμίας της Ντεπορτίβο να ταξιδέψει το ματς ορίστηκε δύο εβδομάδες αργότερα.

Τα προγνωστικά μου

02:30 | Κρουζέιρο – Ντεπορτίβο Λάρα | OVER 2,5 | 1,73

Ανάλυση

Είχε δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την 1η αγωνιστική του ομίλου της η Κρουζέιρο, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει το απόλυτο. Φιλοξενήθηκε από την Ουρακάν στην Αργεντινή και υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες, κατάφερε να προηγηθεί στο 30’ και τελικά να κρατήσει το προβάδισμά της μέχρι τέλους, χωρίς μάλιστα να απειληθεί ιδιαίτερα. Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη το Πολιτειακό πρωτάθλημα, στο πλαίσιο του οποίου επικράτησε της Ποτροσινένσε με 5-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Στο ματς με την Ντεπορτίβο Λάρα δεν θα έχει στον πάγκο τον προπονητή της, Μάνο Μενέσες, που είναι τιμωρημένος. Έχει 7/7 εντός έδρας νίκες κόντρα σε ομάδες της Βενεζουέλας.

Η πολιτική αναταραχή που επικρατεί στη Βενεζουέλα, με τις εντάσεις να είναι μια πραγματικότητα σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας είχε αναγκάσει την ομοσπονδία να διακόψει το πρωτάθλημα. Τελικά, με την κατάσταση να οδεύει σε μια ομαλοποίηση, δόθηκε το «ΟΚ» για επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τη Λάρα να μένει στο 1-1 με την Πορτουγκέσα σε εξ αναβολής αναμέτρησης. Το Σάββατο το πρόγραμμα την έφερε σε εκτός έδρας ματς με τη ΛΑΛΑ και πήρε τη νίκη με 3-2, με τον Μορένο να πετυχαίνει το γκολ της επικράτησης στο 86’. Ταξίδι-Γολγοθάς μέχρι να φτάσει στη Βραζιλία, καθώς πήγε αρχικά στο Καράκας, μετά στο Περού, μετά Σάο Πάολο και έφτασε τελικά στο Μπέλο Οριζόντε.

Εκτίμηση

Υπάρχει δεδομένη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Κρουζέιρο και σε καλύτερη κατάσταση είναι και έχει έναν φυσιολογικό ρυθμό αγώνων. Πάμε με το Over 2,5.

Σε ενδιαφέρει