Μαυροβούνιο – Αγγλία

Σημαντικό παιχνίδι στη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου, με τις δυο ομάδες να είναι αήττητες μετά την πρεμιέρα.
maurovounio agglia

Η Αγγλία συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα από το πολύ καλό Μουντιάλ και το εξίσου καλό Nations League. “Ισοπέδωσε” την Τσεχία με 5-0 και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό του ομίλου. Το Μαυροβούνιο ήταν εξαιρετικό κόντρα στη Βουλγαρία, άξιζε τη νίκη σύμφωνα με την εμφάνιση, αλλά τελικά πήρε ισοπαλία 1-1.

Τα προγνωστικά μου

21:45 | Μαυροβούνιο – Αγγλία | UNDER 2,5 | 1,94

Ανάλυση

Πολύ καλή εμφάνιση για το Μαυροβούνιο μέσα στη Βουλγαρία. Πραγματικά άξιζε τη νίκη, σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, αλλά τελικά έμεινε στο 1-1. Προηγήθηκε με τον Μουγκόσα στο 50′ και δέχτηκε την ισοφάριση με πέναλτι στο 82′ (ήταν για μαρκάρισμα έξω από την περιοχή, αλλά ο Γάλλος διαιτητής έδωσε λανθασμένα την εσχάτη των ποινών). Έδωσε χώρο στον αντίπαλο και ήλεγξε το ρυθμό του παιχνιδιού, καταφέρνοντας να μην απειληθεί ιδιαίτερα. Ο Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, πρώην προπονητής της ΑΕΚ, είναι στον πάγκο εδώ και τρία χρόνια, έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει έναν καλό κορμό και ομοιογένεια. Κόντρα στην Αγγλία έχει καλή εντός έδρας παράδοση, αφού σε δύο παιχνίδια κατάφερε να μην χάσει (1-1 και 2-2). Το ρόστερ είναι καλό, με παίκτες που παίζουν σε καλά πρωταθλήματα του εξωτερικού.   

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

Τερματοφύλακες: Ντανιέλ Πέτκοβιτς (Λοριάν), Μίλαν Μιγιάτοβιτς (Μπουντόσνοστ), Νταμίρ Λιουλιάνοβιτς (ΟΦΚ Τίτογκραντ).

Αμυντικοί: Στέφαν Σάβιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μάρκο Σίμιτς (Παχτακόρ), Ζάρκο Τομάσεβιτς (Οστάνδη), Ανταμ Μάρουσιτς (Λάτσιο), Φίλιπ Στοϊκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Μπόρις Κοπίτοβιτς (Τσουκαρίτσκι), Ρίστο Ραντούνοβιτς (Αστρα), Ιγκόρ Βούγιασιτς (Ζέτα).

Μέσοι: Νικόλα Βούκσεβιτς (Λεβάντε), Μάρκο Βέσοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Βλάντιμιρ Γιόβοβιτς (Γιάμπλονετς), Αλεξάνταρ Σκέτσιτς (Παρτιζάν), Μάρκο Γιάνκοβιτς (ΣΠΑΛ), Μίρκο Ιβανιτς (Ερυθρός Αστέρας), Νεμπόϊσα Κόσοβιτς (Παρτιζάν), Μάρκο Μπάκιτς (Μουσκρόν), Αλεξάνταρ Μπόλιεβιτς (Μπέβερεν), Λούκα Μίρκοβιτς (Μπουντόσνοστ), Στέφαν Λόντσαρ (Ιστρα), Ασμίρ Καγιέβιτς (Τσουκαρίτσκι), Ντάνι Χότσκο (Φαμαλικάο).

Επιθετικοί: Φάτος Μπεσίρ (Μακάμπι Νετάνια), Στέφαν Γιόβετιτς (Μονακό), Στέφαν Μουγκόσα (Ιντσέον Γιουνάιτεντ), Λούκα Τζόρτζεβιτς (Αρσεναλ Τούλα).

Η Αγγλία “πάτησε” την Τσεχία και με εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε 5-0. Και όλα αυτά, έχοντας σημαντικές απουσίες. Φαίνεται τελικά πως ο Σάουθγκέιτ κάνει καλή δουλειά και είναι θέμα ψυχολογίας, αφού οι παίκτες επιτέλους πιστεύουν στον εαυτό τους. Ο Στέρλινγκ πέτυχε χατ τρικ, ενώ ένα γκολ σημείωσε και ο Χάρι Κέιν. Ο Ράσφορντ συνεχίζει να είναι εκτός, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τσεχία, τραυματίστηκε και δεν θα παίξει σήμερα ο Ντάιερ. Οι Ράις και Χάντσον-Οντόι έκαναν το ντεμπούτο τους, με τον Σάουθγκέιτ να δείχνει ξεκάθαρα πως θα δώσει ευκαιρίες σε πιτσιρικάδες, θέλοντας να δημιουργήσει μια ομάδα με ορίζοντα δεκαετίας. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Αλεξάντερ-Άρνολντ, Σο, Στόουνς, Λόφτους-Τσικ και Ντελφ.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

Τερματοφύλακες: Τζακ Μπούτλαντ (Στόουκ), Τομ Χίτον (Μπέρνλι), Τζόρνταν Πίκφορντ (Εβερτον).

Αμυντικοί: Μπεν Τσίλγουελ (Λέστερ), Μάκιλ Κιν (Εβερτον), Χάρι Μαγκουάιρ (Λέστερ), Ντάνι Ρόουζ (Τότεναμ), Τζέιμς Ταρκόφσκι (Μπέρνλι), Κίεραν Τρίπιερ (Τότεναμ), Κάιλ Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι).

Μέσοι: Ρος Μπάρκλεϊ (Τσέλσι), Ντέλε Αλι (Τότεναμ), Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ), Τζέιμς Γουάρντ-Πρόουζ (Σαουθάμπτον), Κάλουμ Χάντσον-Οντόι (Τσέλσι).

Επιθετικοί: Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Τζέιντον Σάντσο (Ντόρτμουντ), Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Κάλουμ Γουίλσον (Μπόρνμουθ).

Πιθανές ενδεκάδες

Μαυροβούνιο

(4-2-3-1)

Πέτκοβιτς

Μάρουσιτς

Σίμιτς

Τομάσεβιτς

Στοϊκοβιτς

Ίβανιτς

Βούκσεβιτς

Γιάνκοβιτς

Μουγκόσα

Βέσοβιτς

Μπετσιράι

Αγγλία

(4-3-3)

Πίκφορντ

Κιν

Γουόκερ

Μαγκουάιρ

Τσίλγουελ

Ράις

Χέντερσον

Μπάρκλι

Σάντσο

Στέρλινγκ

Κέιν

Εκτίμηση

Τόσο τα εντός έδρας παιχνίδια του Μαυροβουνίου, όσο και τα εκτός της Αγγλίας, σπάνια έχουν πολλά τέρματα. Θα πάω με το Under 2,5.

Σε ενδιαφέρει