Ανδόρα – Αλβανία

Από νωρίς άρχισαν τα... όργανα στην Αλβανία, αφού μόλις από την 1η αγωνιστική απολύθηκε ο Κριστιάν Πανούτσι.
albania

Εκτός έδρας αποστολή με στόχο τη νίκη για την Αλβανία.

Στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής αντιμετωπίζει την Ανδόρα και θέλει να δείξει αντίδραση μετά την ήττα από την Τουρκία και κυρίως μετά την απόλυση του προπονητή, Κριστιάν Πανούτσι.

Τα προγνωστικά μου

21:45 | Ανδόρα – Αλβανία | OVER 2,5 | 2,45

Ανάλυση

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας για την Ανδόρα στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020, καθώς την Παρασκευή φιλοξένησε τη φανερά ανώτερη Ισλανδία. Ήττα με 2-0, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, που χωρίς να πιεστούν στο παραμικρό πήραν τη νίκη. Μικρό το κακό για την ίδια, βέβαια, καθώς προφανή στόχο στον όμιλο δεν έχει, παρά μόνο μια παρουσία που να μην διασυρθεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε επίπεδο προκριματικών Euro δεν έχει πάρει ούτε ισοπαλία σε 50 παιχνίδια. Σε αυτό το διάστημα έχει πετύχει 11 γκολ και έχει δεχθεί 149.

Κακή εμφάνιση και φυσιολογική ήττα για την Αλβανία στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Τουρκία. Μόλις στο 21’ δέχθηκε το πρώτο γκολ, δεν κατάφερε να αλλάξει τη μοίρα της και τη ροή του παιχνιδιού και το 2-0 στο 55’ ήταν μάλλον η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων, με τον Τσαλχάνογλου να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό τέρμα, στο οποίο ξεκίνησε την προσπάθειά του από το κέντρο και μέχρι την αντίπαλη άμυνα δεν βρήκε ούτε έναν αμυνόμενο. Τέταρτη σερί ήττα σε επίσημα ματς και 0-10 γκολ. Κάπως έτσι, ο Κριστιάν Πανούτσι απολύθηκε μετά το παιχνίδι, συμπληρώνοντας μόλις 15 ματς στον πάγκο της ομάδας. Φυσικά, δεν έχει βρεθεί ο διάδοχός του μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Εκτίμηση

Φουλ επίθεση θα παίξει η Αλβανία, αφού μετά την αλλαγή προπονητή, προφανώς θα θελήσουν να παίξουν για τον επόμενο, όποιος κι αν είναι αυτός. Over.

Σε ενδιαφέρει