Ισραήλ – Αυστρία

Κομβικό ματς στη Χάιφα με φόντο την δυάδα του ομίλου. Κεντρικό πρόσωπο του παιχνιδιού ο προπονητής των γηπεδούχων Αντρέας Χέρτσονγκ που τίθεται αντιμέτωπος με την εθνική της χώρας του.
israel austria

Το Ισραήλ υποδέχεται απόψε στη Χάιφα την Αυστρία για τη δεύτερη αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Euro 2020. Και οι δύο ομάδες θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη, αφού στην πρεμιέρα δεν τα κατάφεραν. Κεντρικό πρόσωπο του ματς θα είναι ο προπονητής των γηπεδούχων Αντρέας Χέρτσονγκ, ο οποίος θα είναι αντίπαλος με την εθνική της χώρας του.

Τα προγνωστικά μου

19:00 | Ισραήλ – Αυστρία | 2-3 Goal | 1,97

Ανάλυση

Στο 1-1 εντός έδρας απέναντι στη Σλοβενία έμεινε το Ισραήλ στην πρεμιέρα του 8ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020. Oι γηπεδούχοι μάλιστα βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 48′, ισοφάρισαν σχετικά γρήγορα στο 55′, όμως στη συνέχεια δεν κατάφεραν να βρουν ακόμα ένα γκολ για να πάρουν τη νίκη. Πάντως, εντός έδρας οι Ισραηλινοί παραμένουν αήττητοι με τρεις νίκες και μία ισοπαλία και σήμερα θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες απέναντι σε μια ομάδα που έχει ανάγκη και αυτή τη νίκη. Σημαντική είναι η αναμέτρηση για τον κόουτς Χέρτσονγκ, ο οποίος τίθεται αντιμέτωπος με την εθνική της χώρας του, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως στο ποδοσφαιρικό κομμάτι τον ενδιαφέρει μόνο το καλό της ομάδας του. Δεν υπολογίζονται ο μέσος Γκολάσα και ο φορ Μπεν Σαχάρ.

Η Αυστρία, από τη μεριά της, μπήκε με το… αριστερό σε αυτά τα προκριματικά, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Πολωνία στην πρεμιέρα. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Πιάτεκ στο 66′, με τους γηπεδούχους να μη μπορούν να αντιδράσουν μέχρι το τέλος. Έτσι, οι Αυστριακοί έμειναν με μόλις δύο νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους και σήμερα πάνε στη Χάιφα με σκοπό τη νίκη γιατί σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα μείνουν από νωρίς πίσω στο κυνήγι της δυάδας. Πολλές απουσίες έχει να διαχειριστεί ο κόουτς Φόντα, καθώς εκτός αποστολής έχουν μείνει οι αμυντικοίΒίμερ και Λίνχαρτ, οι μέσοι Σαπφ και Σάουμπ και οι φορ Γκρέφκοριτς και Μπουργστάλερ.

Πιθανές ενδεκάδες

Ισραήλ
(5-3-2)

Χαρούς
Ντάσα
Τάχα
Μ. Χαρούς
Γεϊνί
Τάβατα
Νάτχο
Πέρετζ
Καγιάλ
Ζάχαβι
Νταμπούρ

Αυστρία
(4-2-3-1)

Λίντνερ
Γουόμπερ
Ντράγκοβιτς
Χίντερεγκερ
Γκρίλιτς
Μπάουνγκαρτλινγκερ
Γκρίλιτς
Αλάμπα
Σάμπιτσερ
Λαζάρο
Αρναούτοβιτς

Εκτίμηση

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση θα παρακολουθήσουμε σήμερα στη Χάιφα, με τις δύο ομάδες να θέλουν το τρίποντο για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή. Το λογικό εύρος τερμάτων είναι μια πολύ πιθανή εξέλιξη. 2-3 Goal

Σε ενδιαφέρει