Aπόλλων Πόντου – Παναχαϊκή

Μεγάλη μάχη για την άνοδο στην Καλαμαριά. Με νέο προπονητή οι Πατρινοί.
apollon pontou panahaiki

Ο Απόλλων Πόντου υποδέχεται σήμερα στην Καλαμαριά την Παναχαϊκή για την 23η αγωνιστική της Football League. Οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες στην τρίτη θέση και θα παλέψουν για την άνοδο μαζί με τον Απόλλωνα Λάρισα. Με νέο προπονητή έρχεται η Παναχαϊκή.

Τα προγνωστικά μου

15:00 | Aπόλλων Πόντου – Παναχαϊκή | Χ | 2,85

Ανάλυση

Σε πλήρη ανοδική πορεία βρίσκεται ο Απόλλων Πόντου τον τελευταίο καιρό, ο οποίος με τρεις σερί νίκες έχει μπει γερά στη μάχη της δεύτερης θέσης. Στο τελευταίο της παιχνίδι, η ομάδα του Καλαϊτζίδη νίκησε 1-0 εντός τον Αιγινιακό και σε συνδυασμό με την ήττα του Απόλλωνα Λάρισας βρίσκεται στο -1 από τη δεύτερη θέση. Σήμερα, οι Πόντιοι παραμένουν στο… σπίτι τους και αντιμετωπίζουν μια αντίπαλο που έχει ακριβώς τους ίδιους βαθμούς, οπότε και στόχους. Σε περίπτωση νίκης θα αυξήσουν κατακόρυφα τις ελπίδες που έχουν για άνοδο. Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής παραμένουν ο μέσος Μπρίτο και αμυντικός Πάτας.

Από την άλλη μεριά, η Παναχαϊκή προέρχεται από το 2-2 εντός κόντρα στη Δόξα Δράμας και έτσι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί πλήρως το… στραβοπάτημα του Απόλλωνα Λάρισας. Έτσι, με τον πόντο που πήραν οι Πατρινοί πλησίασαν στο – 1 από τη δεύτερη θέση, ενώ θα μπορούσαν να βρίσκονται ήδη εκεί. Μεσοβδόμαδα είχαμε την αιφνιδιαστική παραίτηση του κόουτς Οφρυδόπουλου, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο τα τελευταία 2,5 χρόνια. Τη θέση του πήρε ο Θανάσης Καραπίτσος, ο οποίος θα κάνει σήμερα το ντεμπούτο του στην Καλαμαριά σε ένα άκρως απαιτητικό ματς που ενδέχεται να καθορίσει τη μάχη για τη δεύτερη θέση. Στο αγωνιστικό μέρος, εκτός παραμένουν ο γκολκίπερ Πέτριτς και οι μέσοι Κόβατσετς και Μασούρας.

Εκτίμηση

Περιμένω ένα κλειστό ματς στην Καλαμαριά το οποίο αν κριθεί θα είναι στις λεπτομέρειες. Η ισοπαλία παίζει δυνατά. Χ

Σε ενδιαφέρει