Πανιώνιος – Ολυμπιακός

Στην πραγματικότητα της Α1 επιστρέφει ο Ολυμπιακός, που δοκιμάζεται στην έδρα του Πανιωνίου.
panionios osfp

Με την ψυχολογία του να είναι στα… Τάρταρα, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του για την Betshop Basket League.

Οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζονται στην έδρα του Πανιωνίου και θέλουν να δείξουν αντίδραση από το στραπάτσο στην Ισπανία κόντρα στην Γκραν Κανάρια.

Τα προγνωστικά μου

17:00 | Πανιώνιος – Ολυμπιακός | 1 (+16,5) | 1,96

Ανάλυση

Μεγάλη νίκη – ανάσα για τον Πανιώνιο στο Ρέθυμνο την προηγούμενη αγωνιστική, που σε μεγάλο βαθμό τον βάζει σε πλεονεκτική θέση, για τη μάχη της παραμονής που θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος. Οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν εκτός έδρας με 72 – 65 και πλέον έχουν δύο νίκες διαφορά από τους Κρητικούς και επιπλέον έχουν κάθε ισοβαθμία υπέρ τους. Είχε πολύ μεγάλη σημασία αυτή η επικράτηση, καθώς οι «κυανέρυθροι» είχαν τα δύο παιχνίδια με τους «αιώνιους» και τελικά νίκησε τόσο το Λαύριο, όσο και το Ρέθυμνο. Χωρίς άγχος θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό και περισσότερο θα δοκιμάσει πράγματα για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στην έδρα του Κολοσσού Ρόδου.

Πονεμένη ιστορία ο Ολυμπιακός του 2019… Μπορεί τις τελευταίες αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα να είχε ένα πολύ ευνοϊκό πρόγραμμα, αλλά ακόμα κι έτσι τα προβλήματά του γίνονται ακόμα σοβαρότερα. Φιλοξενήθηκε από την Γκραν Κανάρια που μάχεται για την παραμονή της στην Ισπανία και τελικά ηττήθηκε με 23 πόντους(!) σκοράροντας μόλις 67 πόντους και δεχόμενος 90! Εντελώς απροετοίμαστη η ομάδα του Μπλατ και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σε άλλο γήπεδο. Η εικόνα της δεν θύμιζε ομάδα που διεκδικεί την πρόκρισή της και υπάρχει μεγάλος προβληματισμός. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδρασή του στο ματς με τον Πανιώνιο, αφού φέτος έχει δυσκολευτεί πάρα πολύ σε εκτός έδρας ματς στην Α1.

Εκτίμηση

Δεν έχει παρουσιάσει τέτοια δείγματα ο κουρασμένος Ολυμπιακός ότι μπορεί να καθαρίσει τέτοια ματς με την ευκολία που δείχνουν οι αποδόσεις. Πάμε με τον 1 με +16,5

Σε ενδιαφέρει