Μάλτα – Νησιά Φερόε

Ντέρμπι αποφυγής της τελευταίας θέσης ανάμεσα στη Μάλτα και τα Νησιά Φερόε.
malta faroe

Οι δύο πιο αδύναμες ομάδες του 6ου ομίλου τίθενται αντιμέτωπες στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2020.

Μάλτα και Νησιά Φερόε διαμορφώνουν απλά ένα ντέρμπι για την αποφυγή της τελευταίας θέση του γκρουπ.

Τα προγνωστικά μου

19:00 | Μάλτα – Νησιά Φερόε | GG | 2,15

Ανάλυση

Ακόμα μία προσπάθεια για να πετύχει μία η νίκη για τη Μάλτα. Νίκη… αγνοείται από το 2013, κάτι φυσιολογικό, αφού μιλάμε για μια ομάδα με πολύ περιορισμένες δυνατότητες. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι παίκτες της αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της χώρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Μόνο ένας αγωνίζεται στις χαμηλότερες κατηγορίες της Πορτογαλίας, ο Μούσκατ. Για προσπάθεια ανανέωσης έκανε λόγο ο προπονητής της ομάδας, αλλά πραγματικά αυτό μικρή σημασία έχει, αφού ούτε από τη νέα γενιά προκύπτει κάτι σπουδαίο από άποψη ταλέντου.

Σε καλύτερη μοίρα από αυτή της Μάλτας δείχνουν τα Νησιά Φερόε, στα τελευταία 11 ματς που έχει δώσει, έχει καταφέρει να επικρατήσει τρεις φορές, τόσο σε φιλικά όσο και σε επίσημα ματς. Στα προκριματικά του προηγούμενου Euroέ είχε καταφέρει να κάνει το απόλυτο με αντίπαλο την Εθνική μας ομάδα, στο απόλυτο highlight της ιστορίας της. Προπονητής για 8η σερί σεζόν παραμένει ο Δανός τεχνικός, Λαρς Όλσεν, που πραγματικά έχει κάνει σπουδαία δουλειά. Έχει σκοράρει στα 5 από τα 8 τελευταία της ματς.

Εκτίμηση

Αυτή είναι η χαρά του παιχνιδιού. Δύο ομάδες που το μόνο που σκέφτονται είναι η νίκη για το γόητρο και μόνο. Για αυτό το λόγο πάμε στο GG.

Σε ενδιαφέρει