Κέρκυρα – Εργοτέλης

Μία από τις τελευταίες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες να πλησιάσουν την πρώτη δυάδα της βαθμολογίας.
kerkyra ergotelis

Η Κέρκυρα φιλοξενεί σήμερα τον Εργοτέλη σε ένα επίσης πολύ σημαντικό ματς της 23ης αγωνιστικής της Football League. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες και δε θέλουν να σκέφτονται με τίποτα το ενδεχόμενο της ήττας που θα τους απομακρύνει από τη δεύτερη θέση.

Τα προγνωστικά μου

15:00 | Κέρκυρα – Εργοτέλης | GG | 2,50

Ανάλυση

Σε… κρίση συνεχίζει να βρίσκεται η Κέρκυρα, η οποία κάθε αγωνιστική πλέον χάνει σημαντικούς βαθμούς. Την περασμένη εβδομάδα η ομάδα του Αναστόπουλους ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα του Κισσαμικού, σε ένα ματς με λίγες φάσεις, όμως οι φιλοξενούμενοι την… πάτησαν στο 94′ ύστερα από μια αμυντική τους αδράνεια. Έτσι, οι Φαίακες έμειναν στους 34 βαθμούς, υποχωρώντας στην 7η θέση και το -6 από το δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας. Σήμερα, δεν υπάρχει κάτι άλλο από τη νίκη για τους γηπεδούχους απέναντι σε μια ομάδα με τον ίδιο ακριβώς στόχο, αν θέλουν να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες ανόδου. Το κλίμα, βέβαια, στο εσωτερικό του συλλόγου δεν είναι και το καλύτερο, αφού οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι, έκαναν αποχή στις αρχές της εβδομάδας, όμως επέστρεψαν την Τετάρτη χωρίς να αποκομίσουν κάτι. Στα αγωνιστικά, εκτός βρίσκεται ο τιμωρημένος μέσος Νίκιτς, ενώ και ο κόουτς Αναστόπουλος θα δει το ματς από την κερκίδα, καθώς είναι επίσης τιμωρημένος.

Από την άλλη μεριά, ο Εργοτέλης προέρχεται από τη νίκη με 4-1 επί του Ηρόδοτου στο τοπικό ντέρμπι, παραμένοντας στο κυνήγι της ανόδου. Με το τρίποντο αυτό, η ομάδα του Παπαβασιλείου ανέβηκε στην 6η θέση και βρίσκεται στο -6 από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας. Σήμερα, οι Κρητικοί έχουν δύσκολη αποστολή στην έδρα της ισόβαθμης Κέρκυρας και θα προσπαθήσουν για το θετικό αποτέλεσμα που δε θα τους απομακρύνει από τη δυάδα. Στο αγωνιστικό μέρος, τιμωρημένος είναι ο αμυντικός και αρχηγός Μπάτζιος, ενώ φορ Ιατρούδης βρίσκεται με την Εθνική Ελπίδων.

Εκτίμηση

Άλλο ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ματς από τη σημερινή ημέρα. Όποιος το πάρει θα έχει ξανά αυξημένες πιθανότητες να προλάβει τη δεύτερη θέση. Πιστεύω ότι ο Εργοτέλης βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και μπορεί να ανταπεξέλθει. 2 DNB

Σε ενδιαφέρει