Άλκμααρ – Άγιαξ

Η επικίνδυνη έξοδος του Άγιαξ στην έδρα της Άλκμααρ ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι στην Ολλανδία.
alkmaar ajax

Συνέχεια στην 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ολλανδίας.

Το ματς που ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι είναι η επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή του Άγιαξ στην έδρα της Άλκμααρ, ο οποίος θα γνωρίζει το αποτέλεσμα της Αϊντχόφεν στην έδρα της Φένλο.

Σέντρα στις 15:30.

Τα προγνωστικά μου

Άλμααρ – Άγιαξ: Over 3,5 (1,91)

Ανάλυση

Δεν πήγε καλά για την Άλκμααρ η εκτός έδρας αποστολή με την Τσβόλε, καθώς έμεινε στο 0 – 0, χωρίς να καταφέρει κάτι σπουδαίο στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν τυχερή που δεν δέχθηκε κάποιο γκολ, ενώ στο δεύτερο είχε κάποιες τελικές προσπάθειες και πραγματικές ευκαιρίες, χωρίς όμως να βρει το γκολ που ήθελε. Είναι αυτή τη στιγμή στο – 3 από την 3η Φέγενορντ και μάλιστα έχει και αγώνα λιγότερο, αλλά ξέρει ότι σήμερα δεν υπάρχει πίεση και άγχος, αφού δεδομένα ο Άγιαξ είναι πολύ καλύτερος από την ίδια. Στα τελευταία 6 παιχνίδια της, έχει 4 – 1 – 1 και 5 Over. Τίποτα το σπουδαίο στο κομμάτι των απουσιών.

Θα μπορέσει να αποδράσει με τη νίκη ο Άγιαξ από την έδρα της Άλκμααρ; 

Είχε εξ αναβολής κόντρα στην Τσβόλε μεσοβδόμαδα ο Άγιαξ και λίγο έλειψε να την πατήσει. Έβαλε ένα γκολ στο 32’ με τον Τάντιτς και πίστευε ότι αυτό στο τέλος της ημέρας θα ήταν αρκετό για να επικρατήσει. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ίσχυε… Στο 79’ ισοφαρίστηκε και μετά αναγκάστηκε να τρέχει για να αποφύγει το κάζο. Τελικά, στο 85’ ο Μπλιντ με κεφαλιά κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του. Είναι στο – 2 από την κορυφή του πρωταθλήματος και την επόμενη αγωνιστική, μετά τη διακοπή, θα υποδεχθεί στο Άμστερνταμ την Αϊντχόφεν. Υπολογίζονται κανονικά για το σημερινό οι Ντε Γιονγκ και Ζίγεκ. Έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετρά ο «Αίαντας».

Εκτίμηση

Πολύ χαμηλό το διπλό, πολύ χαμηλά όλα τα πιθανά για τα γκολ. Οπότε θα τσιμπήσουμε λίγο περισσότερο τα γκολ, επιλέγοντας το Over 3,5, που είναι έτσι κι αλλιώς πολύ πιθανό για δύο ομάδες που δεν πρόκειται να κλειστούν στην άμυνά τους.

Σε ενδιαφέρει