ΟΦΗ – Λεβαδειακός

Ντέρμπι με φόντο την παραμονή στο Ηράκλειο, με τον ΟΦΗ να φιλοξενεί τον Λεβαδειακό.
ofi levadeiakos

Δύο εκ των φαβορί για τον υποβιβασμό τίθενται αντιμέτωπα στο Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Λεβαδειακό, με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο τη νίκη, καθώς σε διαφορετική περίπτωση το πιθανότερο είναι να αρχίζουν τον προγραμματισμό τους για τη Φούτμπολ Λιγκ.

Σέντρα στις 15:00.

Τα προγνωστικά μου

ΟΦΗ – Λεβαδειακός: 1 (1,83)

Ανάλυση

Πολλά τα προβλήματα που βιώνει ο ΟΦΗ τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς είναι εντός ζώνης υποβιβασμού και μέχρι σήμερα δεν έχει κερδίσει κανέναν τελικό παραμονής (ισοπαλίες με ΑΕΛ και Απόλλωνα) και επιπλέον, σύμφωνα με την απόφαση της πρωτοβάθμιας Επιτροπής Δεοντολογίας πρέπει να υποβιβαστεί στο τέλος της σεζόν λόγω εμπλοκή της σε φερόμενο ως στημένο ματς. Στο τελευταίο ματς κόντρα στον Απόλλωνα εκτός έδρας δεν μπόρεσε να σκοράρει, σημαδεύοντας τρεις φορές τα δοκάρια, μένοντας στο οδυνηρό για τον ίδιο 0 – 0, δείχνοντας για ακόμα μία φορά δυστοκία μπροστά στην αντίπαλη εστία. Μόλις μία νίκη στα τελευταία 11 ματς και μόλις 2 γκολ στα τελευταία 6 ματς. Διαθέσιμοι οι Βουό και Γιακουμάκης. Εκτός οι Ναμπί, Ποτουρίδης και Νάστος.

Ντέρμπι παραμονής στο Ηράκλειο! ΟΦΗ ή Λεβαδειακός

Είχε πάρει κάπως τα πάνω του ο Λεβαδειακός με τις νίκες που είχε κάνει, αλλά με την ισοπαλία κόντρα στη Λαμία και την ήττα στη Λάρισα, επανήλθε για τα καλά στη ζώνη του υποβιβασμού, αφού τα περιθώρια είναι όχι απλά στενά, αλλά ασφυκτικά. Στο τελευταίο κόντρα στην ΑΕΛ ήθελε να εφαρμόσει το γνωστό της σύστημα που τη θέλει να ψάχνει με βαθιά μπαλιά τον Μαρκόβσκι, αλλά οι Θεσσαλοί ήταν καλύτεροι και τον πάτησαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Έτσι, όσο αμυντικά και να παίζει, από τη στιγμή που δεν απειλεί καθόλου, το αποτέλεσμα είναι δεδομένο. Ομάδα του απόλυτου Under καθώς έχει 14 στα 16 τελευταία του ματς.

Πιθανές ενδεκάδες

ΟΦΗ

(4 – 2 – 3 – 1)

Σωτηρίου

Μπράουν

Παπάζογλου

Μιχόγεβιτς

Γιαννούλης

Μεγιάδο

Σακόρ

Βαζ

Νέιρα

Φερέιρα

Γιακουμάκης

Λεβαδειακός

(4 – 2 – 3 – 1)

Μπάγιτς

Τσαμπούρης

Αντιλέχου

Ρεκβιασβίλι

Ντιγκό

Κονέ

Ζησόπουλος

Νανγκίς

Στανόγεβιτς

Σαβαντογκό

Μαρκόβσκι

Εκτίμηση

Αν νικήσει ο ΟΦΗ δεν σημαίνει ότι σώζεται, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Λεβαδειακό. Πρόκειται κυρίως για ένα ματς περηφάνιας και βαρύτητας. Ο ΟΦΗ μπροστά στον κόσμο του θέλει να δείξει ότι θα εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για την παραμονή. Αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία. Άσος.

Σε ενδιαφέρει