Bελέζ Σάρσφιλντ – Ατλέτικο Τουκουμάν

Μάχη για την είσοδο στην τετράδα.
velez sarsfield atletico tucuman

Η Βελέζ Σάρσφιλντ υποδέχεται σήμερα την Ατλέτικο Τουκουμάν για την 23η αγωνιστική της Σούπερλιγκα στην Αργεντινή. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από αρνητικά αποτέλεσματα, τα οποία τις απομάκρυναν από τον στόχο της τετράδας και σήμερα θέλουν τη νίκη για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν.

Τα προγνωστικά μου

(18:15) BΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ : OVER 2,5 (2,08)

Ανάλυση

Aπό την ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Αρχεντίνος Τζούνιορς προέρχεται η Βελέζ Σάρσφιλντ, ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν την ικανοποιεί. Παρ’ όλα αυτά, ο βαθμός την έφερε την έκτη θέση της βαθμολογίας και πλέον δύσκολα θα χάσει μια θέση στο επόμενο Σουνταμερικάνα. Βέβαια, το θέμα είναι μήπως προλάβει και την τετράδα, όμως το -5 από τη Ρίβερ είναι κάπως λίγο δύσκολο να καλυφθεί στις εναπομείνασες αγωνιστικές, όχι όμως και αδύνατο. Εντός έδρας η ομάδα του Χάιντσε δείχνει να δυσκολεύεται στα τελευταία ματς (0-2-1), όμως πριν από αυτά μετρούσε 14 σερί παιχνίδια αήττητη. Σήμερα, οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη, ώστε να μειώσουν προσωρινά στο -2 από την τετράδα και στη συνέχεια να ελπίζουν σε κάποιο… στραβοπάτημα της Ρίβερ. Κανονικά θα αγωνιστεί ο φορ Ρομπερτόνε.

Η Σούπερλιγκα με αμέτρητα ειδικά και πάμπολλες επιλογες!

Από τη μεριά της, η Ατλέτικο Τουκουμάν με την ήττα 0-1 από τη Ρίβερ Πλέιτ της έδωσε τη δυνατότητα να την ξεπεράσει στην 4η θέση (έστω και στην ισοβαθμία) και να μην κρατάει εκείνη την τύχη στα χέρια της, όσον αφορά τη συμμετοχή της στα προκριματικά του ερχόμενου Λιμπερταδόρες. Παρααδόξως, η ομάδα του Σιελίνσκι τα πάει καλύτερα μακριά από την έδρα της (2 συνεχόμενες νίκες σε Μπόκα και Μπάνφιλντ) και σήμερα δίνει άλλο ένα δυνατό ματς στην έδρα μιας πολύ καλοδουλεμένης ομάδας που παίζει για τον ίδιο στόχο. Στα αγωνιστικά, δεν υπάρχουν απουσίες για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα παραταχθούν με ό,τι καλύτερο διαθέτουν.

Εκτίμηση

Αρκετά δύσκολο ματς, ως προς την έκβασή του. Παρ’ όλα αυτά, ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζονται και οι δύο πιστεύω θα φέρει εύκολα το καλοπληρωμένο OVER 2,5

Σε ενδιαφέρει