Κράσνονταρ – Βαλένθια

Σούπερ αναμέτρηση ανάμεσα στην Κράσνονταρ και τη Βαλένθια, στο δεύτερο ματς μετά το 2 – 1 των Ισπανών πριν από μια εβδομάδα στο «Μεστάγια».
krasnodar valencia

Μία από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ διεξάγεται στη Ρωσία.

Η Κράσνονταρ υποδέχεται τη Βαλένθια, μία εβδομάδα μετά το 2 – 1 των Ισπανών στο «Μεστάγια».

Σέντρα στις 19:55.

Τα προγνωστικά μου

Κράσνονταρ – Βαλένθια: Χ (3,40)

Ανάλυση

Χαμένη ευκαιρία για την Κράσνονταρ να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές λόγω των συνεχόμενων αγώνων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έδειχνε ότι θα πάρει το παιχνίδι κόντρα στην Όρενμπουργκ, αφού είχε ανατρέψει το εις βάρος της 1 – 0, αλλά στο 89’ ισοφαρίστηκε σε 2 – 2 από μία στατική φάση και έτσι έμεινε στο – 5 από την πρωτοπόρο Ζενίτ. Πλέον, κοιτά το ιστορικό ματς με τη Βαλένθια, αφού στην Ισπανία ναι μεν ηττήθηκε (2 – 1), αλλά πήρε πολύ αποτέλεσμα που της αφήνει πολλές ελπίδες εν όψει της συνέχειας. Σε εκείνο το ματς μπήκε «ψαρωμένη» δεχόμενη δύο γκολ στο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο σκόραρε και θα μπορούσε μάλιστα να ισοφαρίσει. Πολύ σημαντικές οι απώλειες των βασικών, Καμπορέ (χαφ) και Μαρτίνοβιτς (σέντερ μπακ) και η διαφαινόμενη του κίπερ, Κριτσιούκ.

Ματσάρα στη Ρωσία! Κράσνονταρ ή Βαλένθια;

Τα είδε όλα κόντρα στη Χιρόνα η Βαλένθια μέχρι να καταφέρει να πάρει το τρίποντο. Επικράτησε τελικά με γκολ στο 90’ του πιτσιρικά, Φεράν Τόρες, που είναι ένα από τα μελλοντικά εξαγώγιμα προϊόντα των «νυχτερίδων» και νίκησε με 3 – 2 εκτός έδρας. Δύο φορές πήρε το προβάδισμα (0 – 1, 1 – 2), ισάριθμες ισοφαρίστηκε και τελικά στο 90’ και παίζοντας και με 10 παίκτες πήρε τη νίκη. Αυτή τη στιγμή είναι στο – 6 από την 4η θέση του Τσάμπιονς Λιγκ, την οποία έχει αυτή τη στιγμή η Χετάφε, την οποία υποδέχεται την Κυριακή στο «Μεστάγια» και είναι η τελευταία της ευκαιρία να μείνει ζωντανή. Τρέχει σερί 12 αγώνων χωρίς ήττα, 7 εκ των οποίων νικηφόρα, ενώ έχει τέσσερις νίκες. Όλα αυτά σε όλες τις διοργανώσεις, αφού εκτός από πρωτάθλημα και Ευρώπη, έχει προκριθεί και στον τελικό του Κυπέλλου. Δεν έχει άλλη επιλογή ο Μαρσελίνο, από το να συντηρεί ένα ροτέισον. Σοβαρό πλήγμα η απώλεια του κεντρικού χαφ, Παρέχο.

Πιθανές ενδεκάδες

Κράσνονταρ (4 – 3 – 3)

Σαφόνοφ

Στότσκι

Σπάιτς

Φιόλουσον

Πετρόφ

Γκαζίνσι

Όλσον

Περέιρα

Κλάεσον

Βάντερσον

Άρι

Βαλένθια (4 – 4 – 2)

Νέτο

Βας

Γκαμπριέλ

Ντιακαμπί

Λάτο

Σολέρ

Κοντογκμπιά

Κοκλέν

Τσερίσεφ

Ροντρίγκο Μορένο

Σάντι Μίνα

Εκτίμηση

Η Βαλένθια είναι η ομάδα των ισοπαλιών και στο πρωτάθλημα, για αυτό έχει μείνει και πίσω. Είναι πολύ καλή στην έδρα της η Κράσνονταρ, αλλά η Βαλένθια είναι έμπειρη σε τέτοια ματς. Πάμε με την ισοπαλία, καθώς δεν θεωρώ ότι θα μείνει εκτός Γιουρόπα.

Σε ενδιαφέρει