Κολόν Σάντα Φε – Ρασίνγκ Κλουμπ

Η διατήρηση της πρωτιάς περνάει μέσα από τη Σάντα Φε για τη Ρασίνγκ.
Κολόν Σάντα Φε – Ρασίνγκ Κλουμπ

Στην έδρα της Κολόν Σάντα Φε δοκιμάζεται απόψε η πρωτοπόρος Ρασίνγκ Κλουμπ. Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τη φιλοξενούμενη, η οποία σε καμία περίπτωση δε θέλει να χάσει τη διαφορά που έχει από τη δεύτερη Ντεφένσα Χουστίτσια.

Τα προγνωστικά μου

(00:20) ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ : 2 & ΝG (2,75)

Ανάλυση

Tην ήττα με 2-0 στην έδρα της Ταγέρες γνώρισε η Κολόν Σάντα Φε την περασμένη αγωνιστική, σε ένα ματς που δεν έπιασε καλή απόδοση. Έτσι, συνεχίστηκε η καθοδική πορεία, μετρώντας τρεις ήττες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Αυτό το γεγονός έφερε την απομάκρυνση του κόουτς Κομεσάνια και στη θέση του θα συνεχίσει ως υπηρεσιακός ο Γκου, ενώ έχει ήδη κλείσει τον Λαβαγιέν για διάδοχο του πρώτου. Εντός έδρας, πάντως, παραμένει δυνατή, καθώς μετράει μόλις μία ήττα σε 9 ματς. Στα αγωνιστικά, εκτός βρίσκεται ο τιμωρημένος χαφ Σουκουλίνι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του φορ Ροντρίγκες.

Δεν… σταματάει πουθενά η Ρασίνγκ Κλουμπ! Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 1-0 επί της Εστουδιάντες και παρέμεινε στην κορυφή και το +3 από τη δεύτερη Ντεφένσα Χουστίτσια. Έτσι, η ομάδα του Κουδέτ έδειξε πως δεν επηρεάστηκε καθόλου από τον πρόσφατο αποκλεισμό της από το Σουνταμερικάνα (στα πέναλτι από Κορίνθιανς) και πως είναι συγκεντρωμένη 100% στην κατάκτηση του φετινού τίτλου. Ψυχραιμία και αυτοσυγκέντρωση μέχρι τον… τελικό της τελευταίας αγωνιστικής με τη Χουστίτσια ζήτησε ο έμπειρος τεχνικός, ώστε να πάει σε αυτόν με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά. Στα αγωνιστικά, εκτός βρίσκονται οι Σεντουριόν και Μαρτίνες, ενώ επιστρέφει ο μπακ Σιγκάλι.

Eκτίμηση

Εδώ που έχει φτάσει η Ρασίνγκ δεν έχει περιθώριο λάθους. Πιστεύω ότι θα πάρει το ματς και θα το κάνει μάλιστα χωρίς να δεχτεί τέρμα. 2 & NG

Σε ενδιαφέρει