Mπρίστολ Σίτι – Λιντς

Μάχη δυάδας αλλά και play off.
bristolcity leeds

H Mπρίστολ Σίτι υποδέχεται σήμερα τη Λιντς στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της 36ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ. Οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο για να συνεχίσουν να βρίσκονται μέσα στην εξάδα των play off ανόδου, ενώ οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους χρειάζονται νίκη για να σιγουρεύουν σιγά σιγά τη θέση τους μέσα στην πρώτη δυάδα που ανεβαίνει απευθείας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τα προγνωστικά μου

(17:00) ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΛΙΝΤΣ : 2 (2,44)

Ανάλυση

Από το 1-1 στην έδρα της Πρέστον προέρχεται η Μπρίστολ Σίτι, αποτέλεσμα που ναι μεν την αφήνει μέσα στην εξάδα των play off, όμως βρίσκεται εκεί ισόβαθμη μαζί με τη Ντέρμπι, η οποία έχει ένα ματς περισσότερο. Σήμερα, η ομάδα του Λι Τζόνσον έχει μπροστά της ένα πολύ δύσκολο ματς και θα προσπαθήσει πολύ να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει μόνη στο κυνήγι της έκτης θέσης. Στα αγωνιστικά, αμφίβολος είναι ο γκολκίπερ Μααενπά, ενώ τραυματίες παραμένουν ο -επίσης- τερματοφύλακας Φίλντινγκ και ο μέσος Σμιθ.

Οι μάχες της Τσάμπιονσιπ με αμέτρητα ειδικά και πάμπολλες επιλογές!

H Λιντς, από την άλλη, σκόρπισε με 4-0 τη Γουέστ Μπρομ την περασμένη αγωνιστική, παίρνοντας έτσι και… εκδίκηση για την ήττα με 4-1 στον πρώτο γύρο. Το σκορ άνοιξε μόλις μετά από 16 δευτερόλεπτα για την ομάδα του Μπιέλσα και από εκεί και μετά πραγματοποίησε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο. Μόνο ευχαριστημένος μπορεί να είναι ο έμπειρος τεχνικός των «παγωνιών», ο οποίος στάθηκε στη νοοτροπία και το καθαρό μυαλό των παικτών του. Σήμερα, το ματς είναι εξαιρετικά δύσκολο, όμως με οδηγό το προηγούμενο, οι φιλοξενούμενοι έχουν τύχη και θα το κυνηγήσουν ώστε να παραμείνουν τόσο στη διεκδίκηση της πρωτιάς, όσο και στην εξασφάλιση της δεύτερης θέσης που στέλνει απευθείας στην Πρέμιερ Λιγκ. Στο αγωνιστικό μέρος, η ενδεκάδα δεν πρόκειται να αλλάξει, όμως επανέρχονται οι αμυντικοί Ντάγκλας και Μπεράρντι, ενώ τραυματίες παραμένουν ο μέσος Φόρσοου και ο φορ Ρούφε.

Πιθανές ενδεκάδες

ΜΠΡΙΣΤΟΛ Σ.
(4-1-4-1)

Ο’Λίρι
Πιζάνο
Καλάς
Γουέμπστερ
Ντασίλβα
Πακ
Γουίμαν
Πάτερσον
Μπράουνχιλ
Ο’Ντόουντα
Ντιεντιού

ΛΙΝΤΣ
(4-1-4-1)

Κασίγια
Έιλινγκ
Κούπερ
Γιάνσον
Αλιόφσκι
Φίλιπς
Χάρισον
Κλιχ
Ερνάντες
Ρόμπερτς
Μπάμφορντ

Εκτίμηση

Εξαιρετικά δύσκολη αποστολή για τη Λιντς, όμως πιστεύω ότι διαθέτει τόσο τη δυναμική, όσο και την ικανότητα να φύγει με το τρίποντο από τη δύσκολη έδρα της Μπρίστολ Σίτι. Η απόδοση του διπλού μας ικανοποιεί, οπότε το επιλέγουμε. 2

Σε ενδιαφέρει