Ρεν – Άρσεναλ

Σε εκπληκτική φόρμα οι γηπεδούχοι, στο πρωτάθλημα το μυαλό των φιλοξενούμενων.
rennes arsenal

Η Ρεν αντιμετωπίζει απόψε την Άρσεναλ στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλη πρόκριση επί της Μπέτις και έχουν βλέψεις για ακόμα παραπάνω, ενώ η αγγλική ομάδα ρίχνει κυρίως το βάρος στο πρωτάθλημα, αφού ακολουθεί ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ.

Η αναμέτρηση είναι διπλή και ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Άρσεναλ. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Τα προγνωστικά μου

(19:55) ΡΕΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ : GG & OVER 2,5 (2,30)

Ανάλυση

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Ρεν, παρά το γεγονός ότι έχει να διαχειριστεί τρεις διαφορετικές διοργανώσεις. Στο τελευταίο χρονικά ματς επικράτησε με 2-0 επί της Ορλεάν για το Κύπελλο Γαλλίας και πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο -7 από την τετράδα, ενώ και στο Γιουρόπα Λιγκ η παρουσία της στους «16» θεωρείται ήδη μεγάλη επιτυχία. Στον προηγούμενο γύρο, η ομάδα του Ζυλιάν Στεφάν ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπέτις, με ισοπαλία (3-3) εντός και νίκη (3-1) εκτός. Σήμερα το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, με τον κόσμο της ομάδας να είναι ενθουσιασμένος με την μέχρι τώρα πορεία της. Στα αγωνιστικά, τιμωρημένοι είναι ο αμυντικός Τραορέ και ο φορ Νιανγκ, ενώ επιστρέφει ο μέσος Σιλίκι. Ουνού και Μπεν Αρφά θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο των γηπεδούχων.

Ρεν – Άρσεναλ με σούπερ αποδόσεις στη betshop.gr! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Από τη μεριά της, η Άρσεναλ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει μεγάλη νίκη απέναντι στην Τότεναμ στο ματς του Σαββάτου και να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά. Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν με το Ράμσεϊ, ισοφαρίστηκαν με αμφισβητούμενο πέναλτι από τον Κέιν και στις καθυστερήσεις έχασαν πέναλτι με τον Ομπαμεγιάνγκ με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς. Πάντως, η ομάδα του Έμερι είχε καλή απόδοση. Στο Γιουρόπα Λιγκ, ξεπεράστηκε σχετικά άνετα το εμπόδιο της ΜΠΑΤΕ, αφού επικράτησε με 3-0 στη ρεβάνς της ήττας με 1-0 στη Λευκορωσία. Στο μυαλό όλων υπάρχει ήδη το κυριακάτικο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οπότε το αποψινό ίσως περάσει σε … δεύτερη μοίρα. Εκτός παραμένουν οι αμυντικοί Χόλντινγκ και Μπεγερίν και οι φορ Γουέλμπεκ και Λακαζέτ, όπως επίσης και ο αμυντικός Λιχτστάινερ. Επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι Νάιλς και Οζίλ.

Πιθανές ενδεκάδες

ΡΕΝ
(4-4-2)

Κούμπεκ
Μεξέρ
Ντα Σίλβα
Μπενσεμπαϊνί
Ζεφάν
Μπουριγκό
Γιόχανσον
Αντρέ
Ντελ Καστίγιο
Ουνού
Μπεν Αρφά

ΑΡΣΕΝΑΛ
(4-2-3-1)

Τσεχ
Μάιτλαντ-Νάιλς
Παπασταθόπουλος
Κοσιελνί
Κολάσινατς
Τζάκα
Τορέιρα
Σουάρεζ
Οζίλ
Ιβόμπι
Ομπαμεγιάνγκ

Εκτίμηση

Με ενθουσιασμό θα μπει στο ματς η Ρεν, έχοντας αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει τουλάχιστον επιθετικά σε κάθε ματς. Αμυντικά είναι άλλο… θέμα. H Άρσεναλ, βάσει αποδόσεων, είναι το φαβορί, όμως έχει το μυαλό της στο πρωτάθλημα. Θα δούμε γκολ και από τις δύο. GG & OVER 2,5

Σε ενδιαφέρει