Εργοτέλης – ΝΠΣ Βόλος

Σέντρα στην 20ή εμβόλιμη αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Βόλο να ξεχωρίζει.
ergotelis volos

Μικρό διάλειμμα από το Τσάμπιονς Λιγκ, με την ελληνική πραγματικότητα.

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Φούτμπολ Λιγκ με την 20ή μέρα του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Βόλο να ξεχωρίζει από πρόγραμμα.

Σέντρα στις 15:00.

Τα προγνωστικά μου

Εργοτέλης – ΝΠΣ Βόλος: Over 2,5 (2,25)

Ανάλυση

Δεν μπόρεσε να νικήσει ο Εργοτέλης την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά έτσι όπως πήγε το ματς με τα Τρίκαλα, μπορεί να λέει και ευχαριστώ με τον βαθμό που απέσπασε. Τελικό σκορ 1 – 1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα των Τρικάλων και παρέμεινε στην 7η θέση της κατάταξης. Μόλις στο 13’ στράβωσαν όλα για την ομάδα του Νίκι Παπαβασιλείου, καθώς αποβλήθηκε ο Μπουτσάκης, στο 16’ έγινε και το 1 – 0, οπότε το πράγμα ζόρισε πάρα πολύ. Ωστόσο, στο 50’ ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουρσέλη και διατήρησε την ισοπαλία μέχρι το τέλος. Εν όψει του σημερινού έχει κάποιες σημαντικές απουσίες, αφού πέρα από τον τιμωρημένο Μπουτσάκη, εκτός είναι ο Μαζουλουξής και ο Κοιλιάρας.

Ντέρμπι στη Φούτμπολ Λιγκ! Εργοτέλης ή Βόλος;

Σημάδια χαλάρωσης δείχνει εσχάτως ο Βόλος, έχοντας εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την άνοδό του, καθώς για δεύτερη σερί αγωνιστική έμεινε χωρίς νίκη. Το τελευταίο χτύπημα μάλιστα ήταν και πάρα πολύ δυνατό. Εντός έδρας ήττα με 4 – 1 από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και η διαφορά από τον 2ο Απόλλωνα Λάρισας μειώθηκε στους 8 βαθμούς. Όλη η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Βολος έμεινε με 10 παίκτες στο 49’ και κατόπιν έγινε το 0 – 1. Στο 64’ έγινε το 1 – 1 με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Μάντζη, αλλά στη συνέχεια ήρθε η κατάρρευση, με τους Κρητικούς να πετυχαίνουν τρία γκολ. Θέλει τη νίκη σήμερα επί του Εργοτέλη, ώστε να μην δώσει άλλα δικαιώματα ελπίδας στους αντιπάλους του για την άνοδο.

Εκτίμηση

Δύο ποιοτικές ομάδες και από τις λίγες πραγματικά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο στην κατηγορία. Πάμε, λοιπόν, με το Over, με το μεγάλο στάδιο στο Παγκρήτειο να ευνοεί τα πολλά γκολ και τους ελεύθερους χώρους.

Σε ενδιαφέρει