Αταλάντα – Φιορεντίνα

Δεύτερη φορά αντιμέτωπες μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών Αταλάντα και Φιορεντίνα, τώρα για το πρωτάθλημα.
Αταλάντα&#;Φιορεντίνα

Σπουδαία αναμέτρηση στο πρωτάθλημα Ιταλίας για την 26η αγωνιστική της Σέριε Α.

Η Αταλάντα φιλοξενεί τη Φιορεντίνα, τέσσερις μέρες μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Φλωρεντία για τα ημιτελικά του Κύπελλο Ιταλίας

Σέντρα στις 19:00.

Τα προγνωστικά μου

Αταλάντα – Φιορεντίνα: 1 (1.88)

Ανάλυση

Πολύ κοντά είναι για την Αταλάντα η πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας έπειτα από 23 χρόνια, καθώς με το 3 – 3 που απέσπασε στην έδρα της Φιορεντίνα γίνεται πράγματι το φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα καλύτερα για την ίδια, αφού προηγήθηκε 0 – 2 στο 18’, αλλά είχε κάκιστη αντίδραση και στο 36’ το σκορ είχε επανέλθει σε ισορροπία (2 – 2). Ανέκτησε το προβάδισμα στο 58’, αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση στο 79’. Στο πρωτάθλημα έχει υποπέσει σε δύο γκέλες κόντρα σε Τορίνο (2 – 0) και Μίλαν (1 – 3). Αργεί πολύ ακόμα το δεύτερο παιχνίδι, άρα στρέφεται πλήρως στο πρωτάθλημα, καθώς δεν θέλει να χάσει επαφή με την 6άδα, αφού τώρα είναι στο – 3 από τη Λάτσιο.

Ματσάρα στην Ιταλία! Αταλάντα ή Φιορεντίνα;

Έχει χάσει αρκετές πιθανότητες για την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, αλλά τουλάχιστον η Φιορεντίνα παραμένει ακόμα ζωντανή. Τελικό αποτέλεσμα κόντρα στην Αταλάντα πριν από τέσσερις μέρες το 3 – 3 και μάλλον πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη, αφού έμεινε πίσω στο σκορ δύο φορές και μάλιστα τη μία με δύο γκολ διαφορά, ενώ στο τέλος η Αταλάντα είχε δοκάρι για να πάρει και τη νίκη. Στο πρωτάθλημα στάθηκε επίσης τυχερή με το 3 – 3 κόντρα στην Ίντερ, αφού χρειάστηκε ένα απίστευτο λάθος του διαιτητή για να κερδίσει πέναλτι και να κλέψει τον βαθμό από τους «νερατζούρι». Με αυτά και μ’ αυτά, η Φιορεντίνα με κάποιο τρόπο μένει αήττητη στα τελευταία 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Πιθανές ενδεκάδες

Αταλάντα

(3 – 4 – 1 – 2)

Μπερίσα

Τολόι

Τζιμσίτι

Παλομίνο

Χάτεμπουρ

Ντε Ρόουν

Φρόιλερ

Καστάν

Γκόμες

Ίλιτσιτς

Ζαπάτα

Φιορεντίνα

(4 – 3 – 2 – 1)

Λαφόντ

Μιλένκοβιτς

Πετζέλα

Βίτορ Ούγκο

Μπιράγκι

Μπενάσι

Φερνάντες

Βερετού

Κιέζα

Ζέρσον

Μουριέλ

Εκτίμηση

Η Αταλάντα είναι πιο ομάδα από τη Φιορεντίνα, με τους «βιόλα» λόγω περιστάσεων και τύχης να διατηρούν ένα αήττητο 10 αγωνιστικών. Στην έδρα της η Αταλάντα είναι πολύ δυνατή και πάμε με τον 1.

Σε ενδιαφέρει