Νότιγχαμ Φόρεστ – Ντέρμπι

Για μια θέση στα play off ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ.
derby nottingham

Η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται απόψε τη Ντέρμπι για την 34η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Η αναμέτρηση είναι κρίσιμη και για τις δύο, αφού κυνηγούν μία θέση στην εξάδα που δίνει δικαίωμα συμμετοχής στα play off ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τα προγνωστικά μου

(21:45) ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ – ΝΤΕΡΜΠΙ : 2-3 GOALS (1,95)

Ανάλυση

Από το 0-0 στην έδρα της Πρέστον προέρχεται η Νότιγχαμ Φόρεστ, σε ένα ματς το οποίο είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και μάλλον γρήγορα θα… ξεχαστεί από όλους. Πάντως, ο Μάρτιν Ο’Νιλ είχε παράπονα από τη διατησία, καθώς πιστεύει ότι άδικα ο ρέφερι ακύρωσε γκολ της ομάδας του ως επιθετικό φάουλ στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία για τη Φόρεστ, η οποία παράλληλα παραμένει για τρίτο συνεχόμενο ματς αήττητη και σήμερα έχει την ευκαιρία να μειώσει κι άλλο τη διαφορά της από την εξάδα (αυτήν τη στιγμή στο -6). Στα αγωνιστικά, επιστρέφουν ο μέσος Γουάτσον και ο αμυντικός Γιάνκο, ενώ εκτός παραμένουν ο μέσος Κας και οι αμυντικοί Ντόουσον και Φιγκουιρέδο.

Mατσάρα με φόντο τα play off στο Νότιγχαμ!

Από την άλλη μεριά, η Ντέρμπι ηττήθηκε εντός έδρας 0-1 από τη Μίλγουολ την περασμένη αγωνιστική, σε ένα ματς που επίσης δεν είχε φάσεις και κρίθηκε από ένα γκολ των φιλοξενούμενων στο 71′. Οι γηπεδούχοι στο 91′ είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όμως ο τερματοφύλακας των Λονδρέζων απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τομόρι. Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα παρουσιάστηκε ο Φρανκ Λάμπαρτ, όμως κοιτάει μπροστά και σήμερα η ομάδα του έχει την ευκαιρία με μια νίκη να επιστρέψει εντός της εξάδας που στέλνει στα play off ανόδου. Στο αγωνιστικό μέρος, αμφίβολος είναι ο μεσοεπιθετικός Λόρενς, ενώ σίγουρα εκτός παραμένουν ο μέσος Μάουντ και ο γκολκίπερ Κάρσον. Χολμς, Μάριοτ και Γουάγκχορν είναι οι επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν στην επίθεση των φιλοξενούμενων.

Πιθανές ενδεκάδες

ΝΟΤΙΓΧΑΜ Φ. (4-3-3)

Παντίλιμον
Γιάνκο
Μπεναλουάν
Μιλόσεβιτς
Ρόμπινσον
Γιάκομπ
Γουάτσον
Γιέιτς
Κας
Γκράμπαν
Λόλεϊ

ΝΤΕΡΜΠΙ (4-3-3)

Ρους
Κόουλ
Τομόρι
Κέογκ
Μπογκλ
Χάντλστοουν
Έβανς
Γουίλσον
Χολμς
Μάριοτ
Γουάγκχορν

Eκτίμηση

Πραγματικά μου φαίνεται ο ορισμός της τριπλής το συγκεκριμένο ματς. Πάνω κάτω την ίδια δυναμικότητα και την ίδια ψυχολογία έχουν οι δύο ομάδες, οπότε πιστεύω θα κριθεί στη δύναμη και στις λεπτομέρειες. Δε βλέπω το σκορ να παίρνει και τρομακτικές διαστάσεις. 2-3 GOALS

Σε ενδιαφέρει