Mπάγερν Mονάχου – Χέρτα Βερολίνου

Επιστροφή στη... γερμανική πραγματικότητα για τους Βαυαρούς.
hertha bayern

Η Μπάγερν υποδέχεται σήμερα τη Χέρτα στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα στη Γερμανία. Οι Βαυαροί μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση μεσοβδόμαδα στο Λίβερπουλ επιστρέφουν στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, όπου έχουν πλησιάσει σε απόσταση βολής την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.

Τα προγνωστικά μου

(16:00) ΜΠΑΓΕΡΝ – ΧΕΡΤΑ : 1X & GG (2,14)

Ανάλυση

Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησε στην έδρα της Λίβερπουλ η Μπάγερν, η οποία κατάφερε να κρατήσει τους γηπεδούχους στο μηδέν, με τη «λευκή» ισοπαλία να κρίνεται καλό αποτέλεσμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα, η ομάδα του Νίκο Κόβατς επιστρέφει στο πρωτάθλημα, εκεί που έχει πλησιάσει την πρωτοπόρο Ντόερμουντ στο -3 και με νίκη θα την φτάσει τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή. Πάντως, οι Βερολινέζοι έχουν δυσκολέψει αρκετά τους Βαυαρούς φέτος, καθώς στα μεταξύ τους μετρούν μία ήττα (πρωτάθλημα) και μία νίκη στην παράταση (Κύπελλο). Στα αγωνιστικά, εκτός παραμένει ο αμυντικός Χούμελς, όμως επιστρέφει ο Μπόατενγκ και αναμένεται να καλύψει το κενό του πρώτου, ενώ αμφίβολος είναι ο Γκορέτσκα. Συνεχίζουν να βρίσκονται εκτός δράσης οι χαφ Τολισό και Ρόμπεν.

Από τη μεριά της, η Χέρτα ήταν εξαιρετικά άτυχη στο ματς της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στη Βέρντερ, καθώς ισοφαρίστηκε στο 96′ (1-1). Αυτή η απώλεια κράτησε τους πρωτευουσιάνους στο μέσον της βαθμολογίας και μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, όμως έχουν όλα τα φόντα να πάει ακόμα παραπάνω. Εκτός έδρας, η ομάδα του Νταρντάι μετράει δύο σερί νίκες και σήμερα πάει στο Μόναχο με οδηγό του ματς κυπέλλου, όπου ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Αμυντικό πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο έμπειρος τεχνικός, καθώς δε θα έχει διαθέσιμους τους Τορουναρίγκα και Πλάτενχαρντ που είναι τραυματίες. Εκτός θα βρίσκεται και ο τιμωρημένος φορ Ιμπίσεβιτς, όπως και οι Πέκαρικ, Λούκασεν, Λέκι και Ντιλροσούν. Αντιθέτως, επιστρέφει ο μέσος Μάιερ. Καλού και Ζέλκε θα σηκώσουν το βάρος στην επίθεση των Βερολινέζων.

Πιθανές ενδεκάδες

ΜΠΑΓΕΡΝ (4-2-3-1)

Νόιερ
Κίμιχ
Μπόατενγκ
Ζίλε
Αλάμπα
Μαρτίνεθ
Τιάγκο
Γκνάμπρι
Μίλερ
Ριμπερί
Λεβαντόφσκι

ΧΕΡΤΑ (4-4-2)

Γιάρσταϊν
Λαζάρο
Σταρκ
Ρέκικ
Μίτελστεντ
Λούστενμπεργκερ
Γκρούιτς
Μάιερ
Ντούντα
Καλού
Ζέλκε

Eκτίμηση

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Μπάγερν, όμως η Χέρτα την έχει δυσκολέψει πολύ φέτος. Μετά από ευρωπαϊκό ματς θα πάω με το συντηρητικό 1Χ & GG.

Σε ενδιαφέρει