Μπρίστολ Σίτι – Γουλβς: Ομάδες μοντέλα!

Συνεχίζεται η δράση στο Κύπελλο Αγγλίας με την αναμέτρηση της Μπρίστολ Σίτι κόντρα στη Γουλβς.
Μπρίστολ Σίτι – Γουλβς: Ομάδες μοντέλα!

Δύο εξαιρετικά φορμαρισμένες ομάδες δίνουν συνέχεια στη δράση του Κυπέλλου Αγγλίας, με την Μπρίστολ Σίτι να φιλοξενεί τη Γουλβς.

Πρόκειται για τον 5ο γύρο του θεσμού που σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και πέναλτι.

Ανάλυση

Μπρίστολ Σίτι – Γουλβς

Απίστευτη Μπρίστολ Σίτι που όχι μόνο δεν χάνει, αλλά αρνείται να χαρίσει οποιονδήποτε βαθμό. Κόντρα στην ΚΠΡ πήρε την 9η συνεχόμενη νίκη της, φτάνοντας σε αυτή μέσω ανατροπής και παράλληλα συμπλήρωσε 15 ματς χωρίς ήττα. Με το κλείσιμο του πρώτου μέρους έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά στο 73’ και στο 93’ κατάφερε να κλέψει το ματς και να πάρει το απόλυτο των τριών βαθμών. Για την Τσάμπιονσιπ έχει 7 σερί νίκες και είναι πλέον στην 5η θέση και μπορεί να κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον της για την είσοδο στα πλέι – οφ ανόδου. Απέκλεισε Χάντερσφιλντ και Μπόλτον για να βρεθεί στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Βρίσκει δίχτυα σε 15 συνεχόμενες αναμετρήσεις.

Αμφίρροπη αναμέτρηση στο Κύπελλο Αγγλίας! Μπρίστολ ή Γουλβς; 

Δεν ήταν χειρότερη από τη Νιούκαστλ η Γουλβς, αλλά όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση και πάλι καλά να λέει που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 1 – 1. ΄Εμεινε πίσω στο σκορ στο 56’ και ισοφάρισε στο 95’ με ένα γκολ του Μπολί, που μάλλον δεν έπρεπε να μετρήσει για φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Συνεχίζει, λοιπόν, την εξαιρετική της πορεία , έχοντας 39 βαθμούς και φιγουράροντας στην 7η θέση. Μην ξεχνάμε ότι πέρυσι ανέβηκε κατηγορία. Έχει αποκλείσει τη Λίβερπουλ στον εν λόγω θεσμό, γεγονός που μιλά από μόνο του.

Εκτίμηση

Σκοράρει συνεχώς η Μπρίστολ, ομάδα του GG και του Over έχει εξελιχθεί η Γουλβς. Γιατί όχι σε ακόμα ένα Over από τη στιγμή που μιλάμε για Κύπελλο;

Σε ενδιαφέρει