Νάπολι – Τορίνο: Χωρίς πίεση οι γηπεδούχοι

Στις υποχρεώσεις εντός Ιταλίας επιστρέφει η Νάπολι, που είναι πολύ άνετη βαθμολογικά και αντιμετωπίζει την Τορίνο.
Νάπολι – Τορίνο: Χωρίς πίεση οι γηπεδούχοι

Μετά τη νίκη της επί της Ζυρίχης, η Νάπολι επιστρέφει στις υποχρεώσεις της εντός Ιταλίας και όντας πολύ άνετη βαθμολογικά, αντιμετωπίζει την εξαιρετικά σκληροτράχηλη Τορίνο του Βάλτερ Ματσάρι, που έχει επιτυχημένη θητεία στον πάγκο των «παρτενοπέι».

Σέντρα στις 21:30.

Τα προγνωστικά μου

Νάπολι – Τορίνο: GG (2.04)

Ανάλυση

Πολύ βατό αποδείχθηκε το εμπόδιο της Ζυρίχης για τη Νάπολι, καθώς οι «παρτενοπέι» έκαναν… προπόνηση στην Ελβετία, επικρατώντας 3 – 1 και εξασφαλίζοντας φυσικά την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του θεσμού. Μόλις στο 21’ το σκορ ήταν 2 – 0, στο 77’ μπήκε και το τρίτο και απλά στο τέλος διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, χωρίς να αλλάζει κάτι στην ουσία του πράγματος. Είχε προηγηθεί το 0 – 0 κόντρα στη Φιορεντίνα για το πρωτάθλημα, αλλά μάλλον η Νάπολι παίζει μόνη της για τη 2η θέση, αφού είναι στο +9 από την Ίντερ. Οριστικά παρελθόν από την ομάδα, ο θρύλος της, Μάρεκ Χάμσικ.

Σούπερ αποδόσεις με πληθώρα ειδικών στη Σέριε Α

Τα είδε όλα απέναντι στην Ουντινέζε η Τορίνο, καθώς μπορεί να επικράτησε, αλλά είδε πρώτα να ακυρώνονται για την αντίπαλό της μέσω VAR δύο γκολ, να χάνει πέναλτι και να έχει δοκάρι στο 11’ των καθυστερήσεων. Με άλλα λόγια, η Τορίνο ήταν πάρα πολύ τυχερή για να πάριε τη νίκη σε αυτή την αναμέτρηση. Παραμένει σε τροχιά Ευρώπης, αφού είναι στο – 4 από την 6η θέση του πρωταθλήματος. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην αποψινή αναμέτρηση, καθώς μόνο σέντερ μπακ, Τζίτζι δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στον αγώνα. Μόλις 3 ήττες στα τελευταία 18 ματς (7 – 8 – 3).

Πιθανές ενδεκάδες

Νάπολι (4 – 4 – 2)

Μέρετ

Μαλκουίτ

Μαξίμοβιτς

Κουλιμπαλί

Χισάι

Καγεχόν

Άλαν

Ντιαβαρά

Ζιελίνσκι

Ινσίνιε

Μέρτενς

Τορίνο (3 – 5 – 2)

Σιρίγκου

Ίτζο

Ενκουλού

Μορέτι

Αϊνά

Λούκιτς

Ρινκόν

Μπασέλι

Ανσάλντι

Μπερενγκέρ

Μπελότι

Εκτίμηση

Προέρχεται από ευρωπαϊκό ματς η Νάπολι, τη στιγμή που η Τορίνο έχει πολύ δυνατό χαρακτήρα ως ομάδα και μπορεί να βάλει δύσκολα. GG.

Σε ενδιαφέρει