Λιλ – Μονπελιέ: Εδραιώνονται στη δυάδα οι «λιλουά»

Να συνεχίσει με νίκη θέλει σήμερα η Λιλ, ώστε να αποσπαστεί στο +6 από την τρίτη Λυών.
Λιλ – Μονπελιέ: Εδραιώνονται στη δυάδα οι «λιλουά»

Η Λιλ υποδέχεται τη Μονπελιέ για την 25η αγωνιστική της Λιγκ 1 στη Γαλλία. Οι γηπεδούχοι επιθυμούν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους που θα τους φέρει στο +6 από την τρίτη Λυών.

Τα προγνωστικά μου

ΛΙΛ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ : 1X & GG (2,59)

Aνάλυση

Αντίδραση έβγαλε μετά τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο από τη Ρεν η Λιλ, η οποία επικράτησε με 2-1 επί της Γκινγκάμπ και έφτασε έτσι στις 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ, τώρα, βρίσκεται στη δεύτερη θέση σε απόσταση τριών βαθμών από την τρίτη Λυών και σήμερα θέλει άλλο ένα τρίποντο για να αυξήσει τη μεταξύ τους διαφορά και να νιώθει ασφαλής στο κυνήγι του απευθείας εισιτηρίου των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν υπάρχουν νέα προβλήματα για τον τεχνικό των «λιλουά», ο οποίος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο αμυντικό Σουμαορό.

Το γαλλικό πρωτάθλημα παίζει με τις καλύτερες αποδόσεις!

Από τη μεριά της, η Μονπελιέ πήρε το 2-2 εκτός έδρας στο Μονακό την περασμένη αγωνιστική και αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος. Έτσι, η ομάδα του Μισέλ Ντερ Ζακαριάν βρίσκεται στην έκτη θέση με -3 από την την πέμπτη Σεντ Ετιέν, η οποία όμως έχει ματς περισσότερο και σήμερα παίζει με την Παρί. Στα αγωνιστικά, κανονικά θα βρίσκεται στη σημερινή αποστολή ο φορ Σκούλετιτς και μάλιστα θα ξεκινήσει και βασικός στην επίθεση μαζί με τους Λαμπόρντ και Σαμπιά, όχι όμως και ο φορ Ντελόρ και ο αμυντικός Αγκιλάρ που θα είναι απόντες.

Πιθανές ενδεκάδες

ΛΙΛ (4-2-3-1)

Μενιάν
Τσελίκ
Ζ. Φόντε
Γκαμπριέλ
Κονέ
Μέντες
Σέκα
Πεπέ
Ικονέ
Μπαμπά
Λεάο

MONΠΕΛΙΕ (3-4-3)

Λακόντ
Μέντες
Χίλτον
Κονγκρέ
Ογιονγκό
Σκιρί
Λε Ταλέκ
Λασν
Λαμπόρντ
Σαμπιά
Σκούλετιτς

Eκτίμηση

Σε καλό φεγγάρι βρίσκονται και οι δύο ομάδες και χρειάζονται τους βαθμούς για τους δικούς τους λόγους. Τον πρώτο λόγο έχει η Λιλ, όμως θα πάμε με το συντηρητικό 1Χ & GG

Σε ενδιαφέρει