Μονακό – Ναντ: Σαν… τελικός για τους Μονεγάσκους

Να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη θα επιχειρήσουν απόψε οι γηπεδούχοι.
Μονακό – Ναντ: Σαν… τελικός για τους Μονεγάσκους

Η Μονακό υποδέχεται απόψε στο Πριγκιπάτο τη Ναντ στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Λιγκ 1 στη Γαλλία. Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τους Μονεγάσκους, οι οποίοι από εδώ και πέρα απαγορεύεται να χάσουν βαθμούς στην έδρα τους, αν θέλουν να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Τα προγνωστικά μου

ΜΟΝΑΚΟ – ΝΑΝΤ: 2-3 GOALS (1,95)

Aνάλυση

Στις καθυστερήσεις έχασε το μεγάλο διπλό στην έδρα της Μονπελιέ η Μονακό, η οποία ισοφαρίστηκε (2-2) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι των γηπεδούχων. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Ζαρντίμ παρέμεινε αήττητη για δεύτερο σερί ματς μετά τη νίκη επί της Τουλούζ και όλα δείχνουν πως αν συνεχίσει έτσι θα καταφέρει τελικά να απομακρυνθεί από τους… μπελάδες. Για την ώρα, οι Μονεγάσκοι βρίσκονται στη θέση των play out, στο -1 από την… καθαρή σωτηρία τους. Στα αγωνιστικά, ο μέσος Γκολόβιν θα βρίσκεται τελικά στην αποστολή, ενώ σε αυτήν επιστρέφει μετά από καιρό και ο χαφ Αολού. Αντιθέτως, εκτός έμειναν οι αμυντικοί Νάλντο και Ζέμερσον και ο μέσος Εντοράμ. Για άλλη μια φορά, ο Φαλκάο θα σηκώσει το βάρος στην επίθεση των γηπεδούχων.

Κάθε ματς και… τελικός για τη Μονακό! Θα τα καταφέρει απόψε;

 

Από την άλλη μεριά, η Ναντ προέρχεται από το μεγάλο διπλό με 1-0 στην έδρα της Καέν, βγάζοντας αντίδραση μετά από την βαριά ήττα από τη Νιμ. Έτσι, τα «καναρίνια» πήραν σπουδαία βαθμολογική ανάσα, καθώς απομακρύνθηκαν στο +8 από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας και για την ώρα είναι άνετα, όσον αφορά την παραμονή. Σήμερα, οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους κρατήσει ακόμα πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής έμεινε ο Παλουά για να παραστεί ως εκπρόσωπος της ομάδας στην κηδεία του Εμιλιάνο Σάλα, ενώ εκτός θα μείνουν επίσης οι μέσοι Ζιρότο και Μποσττσίλια.

Πιθανές ενδεκάδες

ΜΟΝΑΚΟ (4-2-3-1)

Σούμπασιτς
Σιντιμπέ
Γκλικ
Μπαντιασίλ
Μπαλό-Τουρέ
Αντριέν Σίλβα
Σεσκ
Ζέλσον Μαρτίνς
Γκολόβιν
Λόπες
Φαλκάο

ΝΑΝΤ (3-4-3)

Ταταρουσάνου
Ιέ
Ντιέγκο Κάρλος
Λίμα
Κουατένγκ
Κριν
Ρονζιέ
Τραορέ
Εσερίκ
Κουλιμπαλί
Γουαρίς

Εκτίμηση

Μόνο τη νίκη σκέφτεται η Μονακό στο αποψινό ματς, ενώ η Ναντ έρχεται πιο άνετη. Δε θα εμπιστευτώ ακόμα τους Μονεγάσκους, αλλά θα πάω με το λογικό εύρος τερμάτων. 2-3 GOALS

Σε ενδιαφέρει