Λιόν – Γκινγκάμπ: Και στο βάθος η Μπαρτσελόνα

Ανοίγει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Γαλλίας, με την αναμέτρηση της Λιόν κόντρα στην Γκινγκάμπ να ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα
lyon guingamp

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λιόν και την Γκινγκάμπ ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γαλλίας.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα – σοκ από τη Νις θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες πριν από την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Σέντρα στις 21:45.

Τα προγνωστικά μου

Λιόν – Γκινγκάμπ: GG (1.91)

Ανάλυση

Απίστευτο πώς χάθηκε το ματς για τη Λιόν κόντρα στη Νις. Είχε σωρεία τελικών, είχε σωρεία κλασικών ευκαιριών και αντ’ αυτού δέχθηκε γκολ με πέναλτι. Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1 – 0 για την ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά, με το συγκεκριμένο περιστατικό να μην συμβαίνει πρώτη φορά για τους «λιονέ». Και σε άλλα ματς, έβλεπε το τέρμα πολύ μικρό με αποτέλεσμα να χάσει πολλούς κρίσιμους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Διεκόπη ένα σερί 5 νικών και ένα σερί 7 αγώνων χωρίς ήττα. Μετά το αποψινό ματς, θα βάλει στο μυαλό της το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια στιγμή ο εκκεντρικός πρόεδρος της ομάδας, Ολάς, τόνισε ότι στα τέλη Μαρτίου θα αποφασιστεί το μέλλον του προπονητή, Ζενεσιό. Μοναδική απουσία ο Ράφαελ, που λείπει εδώ και καιρό.

Θα επιστρέψει στις νίκες η Λιόν πριν από το ματς με την Μπαρτσελόνα;

Όσο περνά ο καιρός και συγκεκριμένα οι αγωνιστικές, η Γκινγκάμπ πάει όλο και πιο κοντά προς τον… γκρεμό της δεύτερης κατηγορίας. Μόλις 14 βαθμοί σε 23 αγωνιστικές και μοναδική ρεαλιστική της ελπίδα είναι να βρεθεί στη θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής, αν και για να το καταφέρει αυτό απαιτούνται υπερβάσεις. Τελευταίο ματς κόντρα στη Λιλ, με την οποία πάλεψε, αλλά τελικά ηττήθηκε με 0 – 2, με το δεύτερο γκολ να σημειώνεται στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Έξι ματς χωρίς νίκη, με τα τέσσερα να είναι εντός έδρας. Την Τρίτη έχει κι άλλο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Μπορντό, σε εξ αναβολής αναμέτρηση.

Πιθανές ενδεκάδες

Λιόν (4 – 2 – 3 – 1)

Λόπεζ

Ντουπουά

Ντεναγέρ

Μαρσέλο

Μεντί

Εντομπελέ

Αουάρ

Φεκίρ

Ντεπάι

Τραορέ

Ντεμπελέ

Γκινγκάμπ (4 – 3 – 3)

Καϊλάρντ

Τραορέ

Σαρμπόν

Εμπόα

Ρεμπόσο

Ντιντό

Εντόνγκ

Μπλας

Τουράμ

Μεντί

Κοκό

Εκτίμηση

Σε τέτοιες περιπτώσεις και ειδικά πριν από ματς με την Μπαρτσελόνα, τη Λιόν αξίζει να την κοντράρει κάποιος. Αλλά, στην προκειμένη περίπτωση, ποια… Γκινγκάμπ… Πάμε τουλάχιστον στο GG.

Σε ενδιαφέρει