Μάλμε – Τσέλσι: Θέλει να ξεπλύνει την ντροπή

Η πληγωμένη Τσέλσι φιλοξενείται στην έδρα της Μάλμε για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.
malmo chelsea

Μια αντίδραση μετά την ντροπιαστική ήττα από τη Σίτι ψάχνει η Τσέλσι.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι φιλοξενείται από τη Μάλμε, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Τα προγνωστικά μου

Μάλμε – Τσέλσι: 2 & OVER 2,5 (2,21)

Ανάλυση

Έπειτα από μια σεζόν που παραλίγο να χαρακτηριστεί φιάσκο, η Μάλμε έσωσε τουλάχιστον τα προσχήματα στη Σουδηδία, καθώς τελικά εξασφάλισε θέση τουλάχιστον για το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν, ενώ πέρασε στους «32» του θεσμού, περνώντας από όμιλο κόντρα σε Μπεσίκτας, Γκενκ και Σάρπσμποργκ. Η πρόκρισή της μάλιστα ήταν πανηγυρική, αφού την τελευταία αγωνιστική επικράτησε μέσα στην Τουρκία της Μπεσίκτας με 1 – 0. Αυτό το διάστημα της διακοπής εν όψει και της έναρξης της νέας σεζόν έκανε κάποιες μεταγραφές, καλύπτοντας κενά που είχαν διαπιστωθεί. Στην ομάδα της Μάλμε αγωνίζεται ο Μολίνς που έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι τραυματίας.

Δεν αντέχει άλλη «σφαλιάρα» η Τσέλσι! Θα αντιδράσει κόντρα στη Μάλμε;

Σε τραγική κατάσταση έπειτα από ένα τραγικά αρνητικό αποτέλεσμα. Η Τσέλσι ηττήθηκε με 6 – 0 από τη Μάντσεστερ Σίτι και φυσικά όλα τα προβλήματα που ήταν γνωστά, τώρα έχουν βγει μπροστά και φωνάζουν. Δεν γίνεται αλλιώς από τη στιγμή που μπήκε να παίξει ένα ντέρμπι και στο 25’ το σκορ ήταν ήδη 4 – 0. Πλέον, για 1η φορά φέτος η Τσέλσι είναι εκτός 4άδας, αφού την προσπέρασε η Γιουνάιτεντ και ο Σάρι φαντάζει ένα βήμα πριν από την έξοδο. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς δεν υπάρχει ούτε υποψία να μην διεκδικηθεί έως το τέλος το Γιουρόπα, αφού κάθε ήττα αποτελεί και ένα σπρώξιμο προς τον γκρεμό. Για αντίδραση μίλησε ο Σάρι και μένει να φανεί αν οι παίκτες του θα τον ακούσουν, αφού δεν περνούν μαζί και τις καλύτερες στιγμές τους.

Πιθανές ενδεκάδες

Μάλμε (4 – 4 – 2)

Νταλίν

Βίντχαϊμ

Νίλσεν

Μπένγκτσον

Σαφάρι

Ρίεκς

Κρίστιανσεν

Μπασιρού

Τρίστασον

Ρόζενμπεργκ

Άντονσον

Τσέλσι (4 – 3 – 3)

Κέπα

Αθπιλικουέτα

Κέιχιλ

Κρίστενσεν

Έμερσον

Καντέ

Αμπαντού

Κόβατσιτς

Πέδρο

Ιγκουαΐν

Γουίλιαν

Εκτίμηση

Αυτό είναι ένα ματς για την Τσέλσι που καλείται να φωνάξει ότι είναι έτοιμη για επαναφορά. Άρα, δεν θεωρώ ότι θα πάει για μια απλή νίκη, αλλά για μια εμφατική επικράτηση. Διπλό & over 2,5.

Σε ενδιαφέρει