Mπελγράνο – Μπόκα Τζ.: Αγώνας… δρόμου για να σωθεί η χρονιά

Τρέχει και δεν φτάνει η Μπόκα μετά την απώλεια του Λιμπερταδόρες και ο τίτλος αποτελεί το μοναδικό τρόπο να σώσει τη φετινή χρονιά.
boca

Η Μπελγράνο υποδέχεται απόψε τη Μπόκα Τζούνιορς, η οποία πραγματοποιεί αγώνα δρόμου για να φτάσει την πρωτοπόρο Ρασίνγκ.

Τα προγνωστικά μου

Μπελγράνο – Μπόκα Τζ. : 2 & Under 3,5 (2,20)

Aνάλυση

Aπό το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Αρχεντίνος προέρχεται η Μπελγράνο, η οποία δεν έδειξε τίποτα απολύτως στην αναμέτρηση. Μάλιστα, από το 35′ αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο, οπότε περιορίστηκε στα αμυντικά της καθήκοντα. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία, ενώ έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις αρχές Νοεμβρίου. Αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι η επιθετική της γραμμή, η οποία έχει πετύχει μόλις 10 γκολ σε 17 ματς και αν δε βελτιωθεί δύσκολα θα αποφύγει τους μπελάδες. Στα αγωνιστικά, τραυματίες είναι οι μπακ Λούνα και Αλμέιδα.

H Σούπερλιγκα στην Αργεντινή με αμέτρητα ειδικά!

 

Η Μπόκα Τζούνιορς, από τη μεριά της, κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει την κορυφή, αφού οι υποχρεώσεις της στο Λιμπερταδόρες την έχουν αφήσει αρκετά πίσω. Μάλιστα, η απώλεια του τροπαίου στον τελικό από τη μισητή Ρίβερ έχει μετατρέψει το πρωτάθλημα πλέον σε… αυτοσκοπό για να μην θεωρηθεί εντελώς αποτυχημένη η σεζόν. Μέσα σε δύο μέρες η ομάδα του Αλφάρο επικράτησε με 4-0 στην έδρα της Σαν Μαρτίν και 2-0 εντός έδρας επί της Γοδόι, ανεβαίνοντας έτσι στην τέταρτη θέση και το -11 από την πρωτοπόρο Ρασίνγκ, έχοντας και ματς λιγότερο. Για το σημερινό εννοείται ότι η νίκη είναι μονόδρομος, με τον χαφ Γκάγκο και το μπακ Γκολτς να μένουν εκτός, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του μέσου Νάντες.

Εκτίμηση

Η μέρα με τη νύχτα είναι οι δύο ομάδες και δεν πιστεύω ότι η Μπόκα θα συναντήσει εμπόδια από τη Μπελγράνο. Βλέπω μια… επαγγελματική νίκη των φιλοξενούμενων. 2 & Under 3,5

Σε ενδιαφέρει