Α’ Ιταλίας: Βλέπει Ευρώπη η εκστασιασμένη Αταλάντα

Σκοράροντας κατά ριπάς και πετώντας από νίκη σε νίκη η Αταλάντα βλέπει Ευρώπη και προσπερνάει στην πεντάδα τη Ρόμα κερδίζοντάς την απόψε.
atalanta

Φουλ αγωνιστική δράση στην 21η αγωνιστική του Καμπιονάτο με οριακές μάχες σε Μπέργκαμο και Τορίνο.

Ανάλυση

Κιέβο – Φιορεντίνα

Ουραγός, καταϊδρωμένη και καταδικασμένη η Κιέβο. Ηττα με 3-0 από τη Γιουβέντους στο Τορίνο και μόλις μία νίκη στα 20 φετινά ματς. Πέντε under στα έξι τελευταία. Πάντως προσφάτως δείχνει κάποια σημάδια βελτίωσης. Λείπει ο Κιγίν και ο αναντικατάστατος αμυντικός Μπάνι. Η Φιορεντίνα θέλει να παλέψει για την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά πληρώνει σε μεγάλο βαθμό τις εκτός έδρας επιδόσεις της. Μόνο ένα διπλό σε δέκα εξόδους και 8 under. Σκοράρει πολύ δύσκολα. Την περασμένη αγωνιστική υποδέχτηκε τη Σαμπντόρια και μετά από ένα εντυπωσιακό ματς αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3. Θετικό, αφού έπαιζε με παίκτη λιγότερο για μεγάλο διάστημα. Ισοφάρισε στο 93’. Αγκάθι οι απουσίες των Μπιράγκι και Φερνάντες σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Περίεργο σταύρωμα. Η Κιέβο δίνει την αίσθηση ότι δεν πετάει λευκή πετσέτα. Η Φιορεντίνα εκτός έδρας δεν στρίβει. Οι πέντε από τις έξι συγκρούσεις τους στη Βερόνα είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Τάσσομαι με την στατιστική της παράδοσης και απόψε.

 

Αταλάντα – Ρόμα

Σκορπάει τον τρόμο επιθετικά η Αταλάντα το τελευταίο διάστημα. Μετά το 6-2 επί της Σασσουόλο πέτασε αέρα από την έδρα της Φροζινόνε με 5-0. Τέταρτο διαδοχικό over 3,5. Το μυαλό βρίσκεται και στο Κύπελλο, όπου μεσοβδόμαδα αντιμετωπίζει τη Γιούβε στα προημιτελικά. Λείπει ο βασικός μέσος Φρόιλερ. Η Ρόμα πήγε να κάνει τα εύκολα δύσκολα κόντρα στην Τορίνο, αλλά τελικά επιβλήθηκε με 3-2. Μπήκε πολύ δυνατά και έκανε το 2-0. Στη συνέχεια χαλάρωσε και ισοφαρίστηκε. Τελικά σοβαρεύτηκε στο φινάλε και πήρε τους βαθμούς με γκολ του Ελ Σαράουι. Πέντε over στα επτά τελευταία. Καλείται να βρει λύσεις στις απουσίες των Ζέσους, Περότι και Ουντέρ. Με την μπαλάρα που παίζει επιθετικά η Αταλάντα δεν γίνεται να μην επιλέξω το over. Βέβαια επειδή κινείται σε υποψιασμένα χαμηλές αποδόσεις θα το συνδυάσω με το goal/goal.

Μπολόνια – Φροζινόνε

Η Μπολόνια συνεχίζει να βρίσκεται εκτός φόρμας μένοντας στο 1-1 με την Σπαλ και αγνοώντας το τρίποντο εδώ και 13 αγώνες. Ξεκάθαρα το ματς με την Φροζινόνε είναι όλη η χρονιά. Η εστία της παραβιάζεται εδώ και τρεις αγώνες. Δύο νίκες έχει όλες κι όλες στη σεζόν, τις οποίες σημείωσε εντός έδρας. Δεν παίζει ο μέσος Τζεμάιλι. Η Φροζινόνε κατέρρευσε από νωρίς στον εντός έδρας αγώνα με την Αταλάντα χάνοντας με το βαρύ 5-0. Ψάχνει απεγνωσμένα τουλάχιστον δύο παίκτες για να την ανεβάσουν επίπεδο πριν είναι πολύ αργά. Μόνο μία νίκη έχει στη φετινή σεζόν και αυτή σημειώθηκε εκτός έδρας. Πέντε no goal στα έξι τελευταία ματς. Αριάουντο, Ταμπάνο και Μπριγκέντι παραμένουν στα πιτς. Τελικός επιβίωσης. Αν δεν πάρει και αυτό το ματς στο σπίτι της η Μπολόνια ας το κλείσει το μαγαζί. Υπερτερεί τόσο σε ποιότητα, όσο και σε εμπειρία. Ασος.

Πάρμα – Σπαλ

Η Πάρμα πέτυχε τεράστιο διπλό στο Ούντινε επικρατώντας με 2-1 της Ουντινέζε, σε ένα ματς που κρίθηκε στο όριο. Εξαιρετική στην κόντρα. Ο Ζερβινιό ήταν και πάλι εξαιρετικός. Εχει βγάλει πέντε διπλά σε δέκα εξόδους. Παίζει χειρότερα στο Ταρντίνι. Σοβαρές οι απουσίες των Στούλατς, Ριγκόνι και Γκράσι. Η Σπαλ έπαιξε πολύ καλά κόντρα στην Μπολόνια, ήταν αυτή που άξιζε τη νίκη, αλλά έμεινε με την όρεξη κολλώντας στο 1-1. Πέντε under στα έξι τελευταία ματς. Εντονος προβληματισμός. Πλησιάζει ολοένα και περισσότερο την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας. Αγνοεί το τρίποντο εδώ και 11 αγώνες. Πολύ σοβαρή η απουσία του αναντικατάστατου Τσιόνεκ στην άμυνα λόγω τιμωρίας. Πονηρό ματς. Η Πάρμα βγάζει άγχος στο Ταρντίνι. Η Σπαλ παίζει με άγνοια κινδύνου στις εξόδους της. Μακριά κι αγαπημένοι…

Τορίνο – Ιντερ

Πρώτη εκτός έδρας ήττα στη σεζόν για την Τορίνο με 3-2 σε ένα ματς ροντέο κόντρα στη Ρόμα. Βρέθηκε νωρίς πίσω με 2-0, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 67’, αλλά τελικά υπέκυψε. Τρίτο goal/goal στην τελευταία τετράδα αγώνων της. Θέλει να παλέψει για την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά χρειάζεται επειγόντως ένα νικηφόρο σερί. Μοναδική σοβαρή απώλεια αυτή του ηγετικού μέσου Μέιτε. Η Ιντερ κόλλησε στο 0-0 με τη Σασσουόλο σε ένα κρύο γήπεδο χωρίς τον κόσμο στο πλευρό της. Νωθρή στο μεγαλύτερο διάστημα και με σοβαρά θέματα στο τελείωμα των φάσεων. Εκτο σερί under. Τα πέντε εξ αυτών ήταν no goal και είχαν σύνολο τερμάτων «0-1». Εκτός μάχης ο μέσος Κεϊτά. Μόνο μία ήττα έχει υποστείς στις έξι τελευταίες επισκέψεις της στο Τορίνο. Τα ματς της Τορίνο έχουν πάντα γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις, σε αντίθεση με αυτά της Ιντερ το τελευταίο διάστημα. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση και θα ποντάρω στο σύνολο τερμάτων «2-3».

ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟΔΟΣΗ
16:00 Αταλάντα – Ρόμα Over & GG Stoiximan 1.75
16:00 Μπολόνια – Φροζινόνε 1 Novibet 1.85
19:00 Τορίνο – Ιντερ 2-3 ΓΚΟΛ Bwin 2.00

Σε ενδιαφέρει