Κύπελλο Γαλλίας: Άνισες… μάχες

Mατς με ξεκάθαρα φαβορί περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της φάσης των «32» του Κυπέλλου Γαλλίας.
amiens lyon

Mε τρεις αναμετρήσεις διεξάγεται σήμερα η φάση των «32» του Κυπέλλου Γαλλίας.

Ξεχωρίζει το ματς Αμιάν – Λυών, ενώ… πολλά με λίγα είναι τα παιχνίδια Βιτρέ – Χάβρη και Μπαστιά – Νοϊζί Λε Γκραντ.

*Οι αγώνες είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι.

Ανάλυση

Αμιάν – Λυών

Μπορεί να κατάφερε να προηγηθεί μέσα στην έδρα της Λιλ την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όμως τελικά το τελικό σφύριγμα έφερε την ήττα με 2-1 για την Αμιάν. Με αυτήν την αποτυχία συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, αφού μόλις ένας βαθμός τη χωρίζει από την τελευταία τριάδα και θα δώσει μεγάλη μάχη από εδώ και πέρα για να κρατηθεί στην κατηγορία. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου ξεπέρασε το εμπόδιο της Βαλενσιέν με 1-0 εντός έδρας. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν οι μέσοι Μονκοντουί και Μπλαν, ενώ μετά από τρίμηνη απουσία επιστρέφει σε αποστολή ο φορ Κονατέ.

Από την άλλη μεριά, η Λυών προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της μισητής Σεντ Ετιέν με 2-1 (και μάλιστα με ανατροπή) και η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη. Με αυτό το τρίποντο οι «λιονέ» ξεπέρασαν τους «στεφανουά» και πλέον βρίσκονται μόνοι τους στην τρίτη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Λιλ. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου ξεπέρασε… επαγγελματικά το εμπόδιο της ερασιτεχνικής Μπουρζ με 2-0 εκτός έδρας. Στα αγωνιστικά εκτός λόγω ασθένειας θα μείνει ο αμυντικός Τετέ.

Το Κύπελλο Γαλλίας παίζει με αμέτρητα ειδικά!

 

Εκτίμηση: Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έχει η Λυών και από τη στιγμή που η Αμιάν έχει το μυαλό της περισσότερο στο πρωτάθλημα και την παραμονή, το έργο των φιλοξενούμενων ίσως είναι πιο εύκολο. Πάντως, δε θα δούμε κάποια… συντριβή των γηπεδούχων. 2-3 goals

Στα άλλα δύο παιχνίδια, όπως προείπαμε, έχουμε άνισες μάχες. Αφήνουμε στην άκρη τελείως το ματς Μπαστιά – Νοϊζί Λε Γκραντ, καθώς οι αποδόσεις δε βοηθούν καθόλου και στην αναμέτρηση Βιτρέ – Χάβρη θα πάμε με το ενδεχόμενο να επικρατήσουν οι ανώτεροι φιλοξενούμενοι χωρίς να δεχτούν τέρμα. Πραγματικά πολύ αξιόλογη η απόδοση στο 2,25.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΕΤΑΡΕΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ
19:00 Βιτρέ – Χάβρη 2 & NG Sportingbet 2,25
22:00 Αμιάν – Λυών 2-3 goals Bwin 2,00

Σε ενδιαφέρει