Έιμπαρ – Εσπανιόλ: Στο Ιπουρούα δεν αστειεύεται…

Με όπλο τη δύναμη της έδρας η Έιμπαρ θέλει να επανέλθει στις νίκες κόντρα στην κουρασμένη και προβληματική εκτός Εσπανιόλ.
Έιμπαρ – Εσπανιόλ: Στο Ιπουρούα δεν αστειεύεται…

Πέφτει απόψε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής στην Πριμέρα με την οριακή μάχη ανάμεσα στην Έιμπαρ και την Εσπανιόλ.

Τα προγνωστικά μου

Έιμπαρ – Εσπανιόλ: 1 (2.10)

Ανάλυση

Δεν θα μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου η Έιμπαρ και δικαίως ηττήθηκε με 3-0. Πάντως ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος και είχε τις δικές της καλές στιγμές. Παραμένει μπλεγμένη στη μάχη του υποβιβασμού, αλλά ποντάρει στη δύναμη της έδρας της έχοντας ρεκόρ στο Ιπουρούα 4-4-2. Αήττητη εντός έδρας την τελευταία τριετία κόντρα στην Εσπανιόλ με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Όλα ήταν αμφίσκορα. Δεν αλλάζει το 4-4-2 με επιθετικό δίδυμο τους Γκαρθία και Ενριτς.

Έιμπαρ – Εσπανιόλ με πληθώρα ειδικών στοιχημάτων και αμέτρητες επιλογές

 

Η Εσπανιόλ είχε μια γεμάτη βδομάδα κερδίζοντας αρχικά τη Λεγκανέςμε 1-0, χάνοντας στη συνέχεια από τη Σοσιεδάδ με 3-2 και παίρνοντας τεράστιο πρόκριση μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο επικρατώντας με 3-1 της Βιγιαρεάλ. Εξι over στα οχτώ τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Μεγάλο αγκάθι οι εκτός έδρας επιδόσεις της έχοντας στη φετινή Πριμέρα μόνο ένα διπλό σε δέκα αγώνες. Λείπουν Πεντρόσα, Πέρες, Ντουάρτε και Λόπεθ. Δεδομένο  το 4-3-3 με Μελέδο, Μπαπτιστάο και Ιγκλέσιας στην επίθεση.

Πιθανές ενδεκάδες

Έιμπαρ (4-4-2)

Ριέσγο

Πένια

Αρμπίγια

Μπίγιας

Ανχελ

Ορεγιάνα

Χορδάν

Ντιόπ

Κουκουρέγια

Ενριτς

Γκαρθία

Εσπανιόλ (4-3-3)

Λόπεθ

Ροσάλες

Νάλντο

Λόπες

Ντίντακ

Γκρανέρο

Ρόκα

Νταρντέρ

Μελέδο

Μπαπτιστάο

Ιγκλέσιας

Εκτίμηση

Προβάδισμα στον άσο καθαρά λόγω έδρας και μεγαλύτερης κόπωσης της Εσπανιόλ που έπαιξε με βασικούς στο Κύπελλο ένα πολύ απαιτητικό ματς με τη Βιγιαρεάλ. Παράλληλα εκτός έδρας δεν στρίβει…

Σε ενδιαφέρει