Κύπελλο Ισπανίας: Χρυσώνει το χάπι η Βαλένθια

Η υπέρβαση στο Κύπελλο μπορεί να σώσει μια κακή σεζόν μέχρι τώρα στη Βαλένθια. Απόψε καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 κόντρα στη Χιχόν.
xixon

Επαναληπτικοί αγώνες της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας όπου ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση όμοιου σκορ ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Ανάλυση

Βαγιαδολίδ – Χετάφε

Σπαθάτο 1-1 για τη Βαγιαδολίδ στο Μεστάγια κόντρα στη Βαλένθια χάρη σε φάουλ του Αλκαράθ, με το οποίο έκλεψε τον βαθμό. Σε δεύτερη μοίρα το Κύπελλο, όπου αναμένεται να παίξει κατά κύριο λόγο με ρεζέρβες. Στον πρώτο αγώνα ηττήθηκε με 1-0 δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις. Θα παίξει με 4-4-2 και επιθετικό δίδυμο τους Τσοπ και Ουνάλ. Η Χετάφε αποτελεί μία εκ των ευχάριστων εκπλήξεων στην Πριμέρα. Μάχεται για την έξοδο στην Ευρώπη και βλέπει ψηλά στο Κύπελλο. Δεν υπάρχει λόγος να το αφήσει σε δεύτερη μοίρα. Με φόρα στο σημερινό ματς μετά το σπουδαίο 2-1 επί της Βιγιαρεάλ στον τελευταίο της αγώνα με γκολ στο τελευταίο λεπτό. Ο Μπορδαλάς θα παίξει απόψε με αρκετούς βασικούς θέλοντας να προχωρήσει στο Κύπελλο. Κλασικό 4-4-2 με τους Σάιθ και Άνχελ να αποτελούν το βασικό επιθετικό δίδυμο.

Εκτίμηση: Η Χετάφε είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση δείχνοντας ξεκάθαρα να αντιμετωπίζει την αναμέτρηση με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Το θέμα είναι ότι προκρίνεται ακόμα και με ισοπαλία ή ήττα με 2-1, 3-2 κ.ο.κ.

Μεγάλες ρεβάνς σε Βαγιαδολίδ και Βαλένθια με πληθώρα ειδικών στοιχημάτων

Βαλένθια – Χιχόν

Από καθαρή ατυχία έμεινε στο 1-1 με τη Βαγιδολίδ η Βαλένθια. Ηταν ανώτερη, προηγήθηκε, έχασε ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς και τελικά ισοφαρίστηκε στο φινάλε. Εντεκα ισοπαλίες μετράει ως τώρα στην Πριμέρα. Ιδιαίτερο ματς για τον κόουτς Μαρθελίνο που αντιμετωπίζει την ομάδα της καρδιάς του, στην οποία έχει παίξει μπάλα και έχει κοουτσάρει για μεγάλο διάστημα. Βρίσκεται σε μεγάλη πίεση ο Ισπανός τεχνικός και παρότι θα κάνει αλλαγές αναμένεται να παρατάξει ένα αρκετά ανταγωνιστικό σχήμα. Με 4-4-2 και τους Γκαμεϊρό – Μίνα να αποτελούν το βασικό επιθετικό δίδυμο. Η Χιχόν μπορεί να αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, αλλά κατάφερε με το σπαθί της να κερδίσει στον πρώτο αγώνα τη σημερινή της αντίπαλο με 2-1. Το γκολ της νίκης ήρθε στο 79’. Κόλλησε στο 1-1 με την Αλμπαθέτε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Σκέφτεται το ματς με την Αλκορκόν και θα υπάρξει το σχετικό ροτέισον. Με 4-1-4-1 θα παραταχθεί σε ακόμα ένα ματς έχοντας τον Μπλάκμαν αιχμή του δόρατος στην επίθεση.

Εκτίμηση: Η Βαλένθια θέλει να χρυσώσει το χάπι από τα άσχημα αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος και ο Μαρθελίνο να σώσει το… τομάρι του. Η Χιχόν έχει άγνοια κινδύνου, αλλά στο Μεστάγα δύσκολα θα την βγάλει καθαρή. Ασος και under 3,5 περιμένοντας νίκη των γηπεδούχων κάπου στο 2-0!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟΔΟΣΗ
22:30 Βαλένθια – Χιχόν 1 & UNDER 3,5 Stoiximan 2.15

Σε ενδιαφέρει