Α’ Ισπανίας: Δεύτερη μάχη σε τρεις μέρες στο Σαν Μαμές

Μετά το νικηφόρο 3-1 μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, η Σεβίλλη αντιμετωπίζει και πάλι την Μπιλμπάο στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα.
betis real

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η 19η αγωνιστική της Πριμέρα. Εκτός έδρας δοκιμασίες για Σεβίλλη και Ρεάλ. Στο σπίτι τους Ατλέτικο και Μπάρτσα.

Ανάλυση

Ατλέτικο Μ. – Λεβάντε

Το τρομερό γκολ του Γκριζμάν έφερε το 1-1 στο Πιθχουάν κόντρα στη Σεβίλλη για την Ατλέτικο. Ετσι συνέχισε ένα εντυπωσιακό σερί. Μόλις μία ήττα έχει υποστεί στις 18 φετινές αναμετρήσεις της Πριμέρα. Μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο έμεινε στο 1-1 με τη Χιρόνα. Εχει τη ρεβάνς για να καθαρίσει. Λείπουν Λουίς, Κόστα και Σαούλ. Η Λεβάντε συνεχίζει να παίζει φουλ επιθετικά και με άγνοια κινδύνου. Εμεινε στο 2-2 εντός κόντρα στη Χιρόνα. Επτά σερί over. Μόνο μια νίκη στα οχτώ τελευταία ματς. Τεράστια νίκη μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο επί της Μπαρτσελόνα με 2-1. Σημαντική η απώλεια του αμυντικού Ποστίγκο.

Τραγική η παράδοση τα τελευταία χρόνια στη Μαδρίτη με επτά διαδοχικές ήττες. Τα κενά των φιλοξενούμενων στην άμυνα και η καταπληκτική παράδοση της Ατλέτικο οδηγούν στον συνδυασμό άσου και over.

Μπιλμπάο – Σεβίλλη

Τέσσερα ματς αήττητη συμπλήρωσε η Μπιλμπάο μετά και το μεγάλο διπλό επί της Θέλτα με 2-1. Τρία under στα τέσσερα τελευταία ματς. Εντός έδρας παίζει με άγχος και βγάζει κόμπλεξ στη φετινή σεζόν. Μόνο μία νίκη έχει εκεί σε οχτώ ματς. Υποδέχτηκε μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο τη σημερινή της αντίπαλο γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Ψάχνει την άτυπη ρεβάνς. Η Σεβίλλη συνέχισε το αήττητο σερί της φτάνοντας τα επτά ματς μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές. Νωρίτερα είχε μείνει στο 1-1 με την Ατλέτικο για το πρωτάθλημα. Ηταν ανώτερη από την αντίπαλό της, προηγήθηκε, αλλά δεν τα κατάφερε. Τέταρτη ισοπαλία με 1-1 στα πέντε τελευταία. Πέντε κολλητά ματς με σύνολο τερμάτων «2-3». Δεν υπολογίζονται οι Βάσκες και Καρίσο. Τραγική παράδοση στη Χώρα των Βάσκων μετρώντας οχτώ διαδοχικές ήττες.

Μετά την αλλαγή προπονητή η Μπιλμπάο έχει ανέβει. Παράλληλα έχει σύμμαχο την παράδοση και θέλει να πάρει ρεβάνς για τη μεσοβδόμαδη ήττα του Κυπέλλου. Προβάδισμα στο 1Χ.

Μπαρτσελόνα – Έιμπαρ

Πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα με πιο πρόσφατο το διπλό επί της Χετάφε με 2-1 για την Μπάρτσα. Τρία over στα τέσσερα τελευταία. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς διαφορά από τους διώκτες της. Μεσοβδόμαδα έπαιξε με πολλές αλλαγές στην έδρα της Λεβάντε και ηττήθηκε με 2-1 για το Κύπελλο. Βέβαια το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε ανοίγει διάπλατα τον δρόμο της πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. Νοκ άουτ οι Ουμτιτί, Βερμάλεν και Ραφίνια. Η Έιμπαρ έρχεται από τέσσερις κολλητές ισοπαλίες με πιο πρόσφατο το 0-0 κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Τρία διαδοχικά under. Εκτός έδρας δεν σκοράρει με τίποτα. Παράλληλα οχτώ φορές έχει αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα μετρώντας ισάριθμα ήττες. Μερικές από αυτές ήταν βαριές όπως το περσινό 6-1.

Ο άσος και το over απορρίπτεται λόγω απόδοσης. Η εκτός έδρας προβληματική συμπεριφορά της Έιμπαρ στην επίθεση δεν αφήνει περιθώρια στο καλοπληρωμένο goal/goal. Μια σκέψη είναι το σύνολο τερμάτων «4-6».

Μπέτις – Ρεάλ Μ.

Με τουπέ έπαιξε η Μπέτις στο ματς κόντρα στην ουραγό Ουέσκα και το πλήρωσε. Πορηγήθηκε με 1-0, αλλά το ματς ήρθε τούμπα πριν καν το καταλάβει και μοιραία ηττήθηκε με 2-1. Τερμάτισε ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Μεσοβδόμαδα υποδέχτηκε τη Σοσιεδάδ στο Κύπελλο μένοντας στο 0-0. Θα ακολουθήσει ρεβάνς. Τρία σερί goal/goal στο πρωτάθλημα. Εκτός μάχης οι Σίδνεϊ και Ινούι. Η Ρεάλ είναι πλέον ικανή για όλα. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει με αυτή την ομάδα. Εντός έδρας ήττα από τη Σοσιεδάδ, σε ένα ματς που οι παίκτες της έβγαλαν εκνευρισμό. Υπέπεσαν σε πέναλτι στο πρώτο λεπτό και ήρθε αποβολή στο δεύτερο μέρος για να δέσει το γλυκό. Εντονη αμφισβήτηση στο πρόσωπο στο πρόσωπο του Σολάρι. Στο Κύπελλο προσπάθησε να χρυσώσει το χάπι επικρατώντας της Λεγκανές με 3-0. Δεν υπολογίζονται οι Κουρτουά, Κρος, Μπέιλ, Λούκας και Γιορέντε. Εξι no goal στα επτά τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τρία διπλά έχουν βγάλει οι Μαδριλένοι στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις τους στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν με ισάριθμα over. Στη φάση που βρίσκονται δεν υπάρχει περίπτωση να τους εμπιστευτώ. Πρώτη σκέψη το goal/goal, αλλά κινείται σε υποψιασμένα χαμηλές αποδόσεις.

Σε ενδιαφέρει