Europa League (8ος όμιλος): Πλήρης αδιαφορία στο φινάλε

Χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο στην τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου, αφού έχουν κριθεί τα πάντα.
marseille apollonlemesou

Για τυπικού και μόνο λόγους διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου στο Europa League, αφού όλα έχουν κριθεί.

Μαρσέιγ – Απόλλων Λεμεσού και Λάτσιο – Άιντραχτ οι δύο αναμετρήσεις.

Ανάλυση

Μαρσέιγ – Απόλλωνα Λεμεσού

Μάλλον δεν ήθελε να ασχοληθεί φέτος με το Europa League η Μαρσέιγ, παρά το γεγονός ότι πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει μόλις έναν βαθμό στον όμιλο έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Βάσει αυτού, όπως καταλαβαίνει κανείς στο μυαλό των Μασσαλών υπάρχει το ματς με την Μπορντό και τίποτα περισσότερο. Υπάρχει μπόλικη γκρίνια τη μετρίως μέτρια πορεία της στο πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι μακριά από τους στόχους της. Υπάρχει θέμα στα αποδυτήρια σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, αφού υπάρχουν παίκτες που διαμαρτύρονται για μισθούς που παίρνουν άλλοι και δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα, με τον Στρόουτμαν να έρχεται στο επίκεντρο. Εκτός ο Μήτρογλου, αρχίζει βασικός ο τρίτος γκολκίπερ, Εσκαλέ.

Σούπερ αποδόσεις και πληθώρα ειδικών για τον 8ο όμιλο του Europa League 

Άφησε πίσω του την πολύ βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ ο Απόλλων Λεμεσού με 5 – 1 και αν και έπαιζε με πολλές απουσίες κόντρα στο Παραλίμνι επικράτησε εκτός έδρας 2 – 0. Τη Δευτέρα έχει ακόμα ένα ντέρμπι, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας στο «Τσίρειο». Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αδιάφορος στο ματς με τη Μαρσέιγ, αφού το γόητρο είναι μεγάλο και έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια του όσο μπορούσε. Μάλιστα, την προηγούμενη αγωνιστική, επικράτησε της Λάτσιο με 2 – 0, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία.

Εκτίμηση: Ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Το έχουν από ένα γκολ οι δύο ομάδες.

[image 2]

Λάτσιο – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Δεν μπόρεσε ούτε τώρα να νικήσει η Λάτσιο και μάλιστα όλα έγιναν με μυθικό τρόπο! Τέταρτη σερί ισοπαλία για το πρωτάθλημα κόντρα στη Σαμπντόρια. Στο 96’ έκανε το 2 – 1, αλλά στο 99’ πρόλαβε να δεχθεί γκολ και τελικά να γίνει το 2 – 2 σε μια γκρανγκινιολική αναμέτρηση. Είναι πρώτη στη στατιστική κατηγορία των δοκαριών στη Σέριε Α με 7, αλλά είναι απόλυτα μέσα στους στόχους της, με μόλις 1 βαθμό διαφορά από την 4η θέση. Τη Δευτέρα έχει ένα πολύ δύσκολο ματς στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα. Στο τελευταίο για το Γιουρόπα Λιγκ ηττήθηκε από τον Απόλλωνα με 2 – 0, αλλά είχε εξασφαλίσει την πρόκριση.

Ήττα για την Άιντραχτ κόντρα στη Χέρτα Βερολίνου με 1 – 0 στο τελευταίο της παιχνίδι για την Μπουντεσλίγκα. Ουσιαστικά, δεν έκανε τίποτα διαφορετικό από τα υπόλοιπα ματς, απλά δεν είχε καλά τελειώματα στην αντίπαλη εστία και έτσι για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν δεν μπόρεσε να σκοράρει. Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα και μένει να φανεί τι πραγματικά σημαίνουν τα τελευταία αυτά αποτελέσματα. Κανένα κίνητρο στο αποψινό αφού έχει προκριθεί ως πρώτη έχοντας το απόλυτο 5/5. Δεν θα κάνει πολλές αλλαγές όμως ο Χίτερ.

Εκτίμηση: Η Λάτσιο θέλει τη νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Έχει μία κάμψη η Άιντραχτ. Άσος.

Σε ενδιαφέρει